2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Elkezdődött a rettegés Lengyelországban: "feketébe öltözött kopaszok verik a templomrongálókat"

A kettős mérce beindult Lengyelországban. A legmocskosabb napilap hazudozik a kialakult szituációról, a Gazeta Wyborcza szerint a hazfiak késelik meg és verik össze a békés tüntetőket. De a valóságban ez pont fordítva van.Tegnap beszámoltunk már az eseményekről, pont egy templomvédő hazafit érte késes támadás.Már ez az állítás egy nagy hazugság:
Kopaszra borotvált, feketébe öltözött férfiak támadtak Wroclawban az abortuszjogok korlátozása ellen tiltakozó nőkre
Kiadták a közleményeiket a lengyel szurkolói brigádok, nem a nők ellen vannak, támogatják őket. A templomgyalázó antifasisztákat fogják a földbe döngölni... ezt közölték a világhálón.
Egy tüntető posztolta, hogy több tucat "náci" a vasúti sínek közti szórt kövekkel tömte ki a zsebét és "balhézni készül".
- írja a szennylapra hivatkozva a Soros-blog. Elővették a náci-kártyát is. Ez megint csak ökörség, mert a nácikat is ugyanúgy gyűlölik a lengyel hazafiak, mint a kommunistákat...
Nem sokkal később úgy húsz, feketébe öltözött, kopaszra borotvált férfi támadt az abortuszjogok korlátozása ellen tiltakozó, javarészt nőkre Wroclaw belvárosában, a Krasinski utca és a Traugutt körút kereszteződésénél.
Igen! Ez van, ha a kereszténygyalázók nem a szobrokkal találkoznak... a szobor meg a templom nem tudja megvédeni magát, a patrióták igen:      Folytatódott a picsogás a Soros-blogon: Nem sokkal később innen pár száz méternyire, a folyó túlpartján a Katedralna utcánál arcukat fekete kendővel takaró huligánok rohanták le a tüntetőket, és verték meg többüket a rendőrök szeme láttára. "Ez a pszichopata banda épp megtámadta a sógoromat, aki a barátnőjével vonult a tömegben. Egy kopasz gyerek odarohant hozzá, és kiverte a fogát!" - írta egy tüntető a Facebookon. A "feketeruhás huligánok" (értsd: hazafiak) Wroclaw történelmi belvárosában, a dominikánus székesegyház közelében is tüntetőkre (értsd: keresztényellenes anarchistákra) támadtak:  A Wyborcza kérdésére a rendőrség elismerte, hogy több riasztást is kaptak a támadásokról, de előállításokról nem tudtak beszámolni. A rendőrség szóvivője arra hivatkozott, hogy áldozatoktól nem érkezett feljelentés.  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató