Idős bosnyák hölgyet bántalmaztak a migránsok Boszniában – Videó

Brutális felvétel látott napvilágot az egyre elfajuló migránserőszakról.

Brutális felvétel látott napvilágot az egyre elfajuló migránserőszakról a Balkánon. Egy agresszív bevándorló olyan erővel ütött meg egy idős nőt, hogy az áldozatot kórházba kellett szállítani. Bosznia-Hercegovina és Szerbia érintett településein a lakosok rettegnek és kétségbeesve kérik a hatóságokat, hogy tegyenek valamit az illegális bevándorlás ellen – derült ki az M1 Híradójából.

Megrázó esetet rögzítettek a helyiek Bosznia-Hercegovina keleti részében, Tuzla városában. A mobiltelefonnal készült felvételen egy algériai bevándorló illuminált állapotban vitázik egy üzlet dolgozójával. A férfi el akarja küldeni a bejárat közeléből, a feldühödött bevándorló azonban nem hallgat rá. Ehelyett odalép az út szélén zöldséget áruló asszonyhoz és tiszta erőből arcon üti.

A 65 éves nő annyira megsérült, hogy mentőt kellett hívni hozzá, kórházba szállították.

A rendőrség nem sokkal később elfogta az elkövetőt, az előállítása után azonban nem sokkal mégis szabadon enegedték.

A felkavaró felvétel azóta bejárta az egész térséget. A helyiek aggódnak a biztonságuk miatt, és nem csak Tuzlában. Velika Kladusa lakosai is azt mondják: ha végigsétálnak a település központján, már nem ismernek rá a városukra, tele van migránssal.

A külvárosi részekben sem jobb a helyzet. A horvát határ mentén vannak olyan üres gyárépületek,

amelyekbe még a rendőrök sem merészkednek be.

A migránsok szemétkupacok között élnek, és egyre dühösebbek, hogy nem tudnak továbbmenni Horvátországba. Szerbiában is romlik a helyzet.

Az elmúlt napokban elárasztották a hasonló videók a közösségi oldalakat. Az Oroszlámoson történt eset is nagy port kavart. Egy virágot árusító nőt támadtak meg migránsok. Először lökdösték, később minden ok nélkül leverték a virágait az asztalról.

A nő folyamatosan kérte támadóit, hogy ne tegyék tönkre a munkáját, a migránsok azonban folytatták a randalírozást.

A településen régóta gondot okoznak a migránsok. Sok elhagyatott házat elfoglaltak.

A migránsok nem adják fel, újra és újra megpróbálnak bejutni Magyarországra is. Hazánkban csak a hét végén mintegy 680 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek a rendőrök. Közülük 530-at tartóztattak fel és kísértek át a határzáron. 130 határsértőt pedig megakadályoztak abban, hogy illegálisan Magyraország területére lépjen.

Az embercsépeszek is egyre aktívabbak, idén már 320 bűnözőt fogtak el a tavalyi 150-nel szemben.

Check Also

Bevándorlók vadásznak rendőrökre a francia külvárosokban

Passzióból rendőröket hívnak ki a francia nagyvárosok bevándorló negyedéből fiatalok, hogy aztán ha a rendőrök …