2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Idős bosnyák hölgyet bántalmaztak a migránsok Boszniában - Videó

Brutális felvétel látott napvilágot az egyre elfajuló migránserőszakról.Brutális felvétel látott napvilágot az egyre elfajuló migránserőszakról a Balkánon. Egy agresszív bevándorló olyan erővel ütött meg egy idős nőt, hogy az áldozatot kórházba kellett szállítani. Bosznia-Hercegovina és Szerbia érintett településein a lakosok rettegnek és kétségbeesve kérik a hatóságokat, hogy tegyenek valamit az illegális bevándorlás ellen – derült ki az M1 Híradójából. https://youtu.be/ihOj9bBNCvs Megrázó esetet rögzítettek a helyiek Bosznia-Hercegovina keleti részében, Tuzla városában. A mobiltelefonnal készült felvételen egy algériai bevándorló illuminált állapotban vitázik egy üzlet dolgozójával. A férfi el akarja küldeni a bejárat közeléből, a feldühödött bevándorló azonban nem hallgat rá. Ehelyett odalép az út szélén zöldséget áruló asszonyhoz és tiszta erőből arcon üti.
A 65 éves nő annyira megsérült, hogy mentőt kellett hívni hozzá, kórházba szállították.
A rendőrség nem sokkal később elfogta az elkövetőt, az előállítása után azonban nem sokkal mégis szabadon enegedték. A felkavaró felvétel azóta bejárta az egész térséget. A helyiek aggódnak a biztonságuk miatt, és nem csak Tuzlában. Velika Kladusa lakosai is azt mondják: ha végigsétálnak a település központján, már nem ismernek rá a városukra, tele van migránssal. A külvárosi részekben sem jobb a helyzet. A horvát határ mentén vannak olyan üres gyárépületek,
amelyekbe még a rendőrök sem merészkednek be.
A migránsok szemétkupacok között élnek, és egyre dühösebbek, hogy nem tudnak továbbmenni Horvátországba. Szerbiában is romlik a helyzet. Az elmúlt napokban elárasztották a hasonló videók a közösségi oldalakat. Az Oroszlámoson történt eset is nagy port kavart. Egy virágot árusító nőt támadtak meg migránsok. Először lökdösték, később minden ok nélkül leverték a virágait az asztalról.
A nő folyamatosan kérte támadóit, hogy ne tegyék tönkre a munkáját, a migránsok azonban folytatták a randalírozást.
A településen régóta gondot okoznak a migránsok. Sok elhagyatott házat elfoglaltak. A migránsok nem adják fel, újra és újra megpróbálnak bejutni Magyarországra is. Hazánkban csak a hét végén mintegy 680 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek a rendőrök. Közülük 530-at tartóztattak fel és kísértek át a határzáron. 130 határsértőt pedig megakadályoztak abban, hogy illegálisan Magyraország területére lépjen. Az embercsépeszek is egyre aktívabbak, idén már 320 bűnözőt fogtak el a tavalyi 150-nel szemben.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató