Ötven muszlim fiatal berontott egy bécsi templomba, Allah Akbart üvöltettek és feldúlták a templomot

Az Origo információi szerint támadás történt csütörtök este a Bécs 10. kerületében található Antonskirche ellen. Legalább ötven muszlim férfi berontott a templomba, és feldúlták.

Közel ötven török fiatal rontott be a templomba, randalírozni kezdtek, majd felrúgtak több imapadot és a gyóntatószéket is és azt kiabálták, hogy Allahu akbar. A támadásról videófelvétel is készült, amin a rendőrség – a politikailag korrektség terrorjának megfelelő – megállapítása szerint „délies kinézetű fiatalok” láthatók.

Mire a rendőrség megérkezett, a török fiatalok elmenekültek. Az eset kivizsgálását végző Alkotmányvédelmi Hivatal szerint olyan török fiatalokról van szó, akik néhány órával korábban már a Reumann téren verekedve és petárdákat dobálva randalíroztak. A rendőrségnek eddig a csoport tíz tagját sikerült azonosítania. Ez a fanatikus iszlamista fiatalokból álló csoport már hónapok óta terrorizálja az embereket a Favoriten környékén.

Az osztrák médiumok meglehetősen szűkszavúan számoltak be a templom elleni támadásra.

Brutális terrortámadás történt október 29-én Franciaországban Nizzában, ahol egy muszlim terrorista három ember meggyilkolásával, köztük egy nő lefejezésével ünnepelte meg Mohamed próféta születésnapját. A sekrestyés torkát elvágta, egy másik, imádkozni készülő nőt pedig halálra szúrt. A terrorista szeptember végén illegális bevándorlóként érkezett Lampedusára, majd onnét Franciaországba. Szintén tegnap Avignonban rendőröket akart megölni egy másik muszlim férfi, őt a rendőrök agyonlőtték.

Forrás: Origo

Check Also

Bevándorlók vadásznak rendőrökre a francia külvárosokban

Passzióból rendőröket hívnak ki a francia nagyvárosok bevándorló negyedéből fiatalok, hogy aztán ha a rendőrök …