2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Salvini a közösségi oldalán mutaja be, hogy miközben az olaszokat bezárják, addig százával érkeznek a migránsok

Mint ismert, a nizzai terrorista az olasz Lampedusánál érkezett Európába, majd ment tovább Franciaországba, ahol lefejezett három embert.Az olasz belügyminiszter kínosan elhallgatja az ügyet, sőt elmondta, hogy nem terheli az olasz államot felelősség a nizzai terrorcselekménnyel kapcsolatban. Olaszországban közben brutális szigorításokat vezettek be. Több nagy városban az utcára vonultak az olaszok, mert már nem bírják elviselni a lezárásokat, sokan tönkrementek és nem bírják tovább munka nélkül. Ennek ellenére a déli végeken tucatjával érkeznek a migránsok. Erről Matteo Salvini számolt be a közösségi oldalain.
 Ma reggeli képek Lampedusáról: több mint 100 már leszállt, források szerint egy további hajó érkezik 150 másikkal. Olaszoknak, lezárások és korlátozások, bevándorlók számára mindig nyitva minden. Mennyi potenciális terroristát üdvözölünk Európában??? Szégyen, ennek a kormánynak felelnie kell.
 Egy másik videón is bemutatja az újonnan érkezőket:
 Tudósok csoportja menekül a háború elől...
- írta gúnyosan a posztját:Majd egy újabb posztja a migránsokról, szintén ironikusan megfogalmazva:
Megérkeztem #Lampedusába, ma reggel már érkeztek 150-en. Látod ezt? Vizuálisan menekülünk a háború elől (! ), 8 lóerős motorral a csónakunkon (!!) és egy olasz szupermarket logójával (!!!).
A gúnyűzés folytatódik.
A kormány mindent elhallgat: lezárás az olaszok számára, bevándorlók és a potenciális terroristák számára nyitva állnak a kikötők. Szép munka!
Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató