Visszanyalt a fagyi a franciáknál: milliók kezdték el lájkolni Macron letaposott fejét, amit Khabib tett közzé

Köztük olyan hírességek, mint Benzema, Bakayoko, Faty, Kimpenbe és Pjanic.

Újabb szintet lépett a vallási és faji háború Franciaországban. Mint ismert, a francia elnök a tanár lefejezése után hadat üzent az iszlám szeparatizmusnak. Ezután a muszlim világ teljesen felháborodott, Erdogan öntötte az olajat a tűzre és kikiáltották Emmanuel Macront az első számú közellenséggé. Az eset óta több terrortámadás is megtörtént, illetve az európai nagyvárosokban tiltakoztak a francia nagykövetségek előtt. Londonban pl. Macront arcával ellátott képeket égettek, de Athénban és Moszkvában is meglátogatták a hivatalokat.

 

 

Az események hatására Khabib Nurmagomedov, a kevert harcművészetek (MMA) legismertebb alakja is megnyilvánult.

Az UFC világszervezet minap visszavonult orosz világbajnoka legszívesebben bakancsnyomokat látna Macron arcán, erről posztolt a közösségi oldalán:

„A Mindenható torzítsa el ennek a lénynek és minden követőjének az arcát, akik a szólásszabadság szlogenje alatt sértik meg több mint másfél milliárd muszlim hívő érzéseit. A Mindenható megbünteti őket még ebben az életükben és a következőben is. Allah nem fog késlekedni, meglátjátok. Muszlimok vagyunk, jobban szeretjük Mohamed prófétánkat – Allah békéje és áldása legyen vele –, mint anyáinkat, apáinkat, gyermekeinket, feleségeinket és minden más, a szívünkhöz közeli embert. Higgyétek el, ezek a provokációk visszájukra fordulnak, a vége mindig az istenfélőé”

– írta ki az Instagram-oldalára az iszlám vallású Khabib Nurmagomedov egy olyan fotó alá, amelyen Emmanuel Macron arcára bakancsnyom van applikálva.

A végén pedig Nurmagomedov egy idézettel szolgált a Koránból, miszerint azok, akik meggyalázzák Allahot és az ő hírnökét, átkozottak, szörnyű kínok várnak rájuk életükben és a túlvilágon is…

A pénteki bejegyzést máris 3,5 millióan lájkolták.

És kik lájkolták?

Híres “francia” futballisták, olyanok, akik a francia válogatottban játszanak és a sztár csapataikban eurómilliókat keresnek.

Név szerint: Karim Benzema (algériai származású) , Miralem Pjanic (bosnyák válogatott), Prisnel Kimpembe (kongói származású), Ricardo Faty (szenegáli származású), Mamadou Sakho (szenegáli származású). Azok, aki közül többen is magukra ölthették a francia válogatott mezét, Pjanic meg a bosnyákokét. Nem igazán láttunk olyan bejegyzést tőlük, amiben elítélték volna a tanár lefejezését vagy a nizzai terrortámadást…

Kimpembe gyorsan kiadott egy gyors közleményt. Leírta, hogy ő nem politizál és még csak oroszul sem beszél. Illetve egy hányós emojival jelezte, hogy manipuláció az egész. Akkor ezek szerint csak úgy lájkolta Khabib írását muszlim futballisták, meg a 3 millió muszlim ember, mert ő olyan népszerű.

Hihető…

Damien Rieu, a híres iszlámellenes francia blogger is reagált:

 

Még a milliomos csillagokat is megérinti az iszlamizmus. Mint ami egyáltalán nem társadalmi, hanem kulturális.

 

Jordan Bardella, Le Pen pártjának politikusa kérte Kimpembe kizárását a francia válogatottból:

Check Also

Párizs egyik legszebb épületébe, a Louvre terén álló palotába költöztették a migránsokat a külvárosból

Tiltakoznak Párizs első kerületének lakói, mert a régi kerületi Városháza épületébe költöztette a baloldali főpolgármesternő, …