Felháborító: a Kossuth Rádióban népszerűsítették a gender-mesekönyvet

Mindenszentek napján volt az Irodalmi Újság c. műsorban egy kis genderfasiszta agymosás. Kb. 18:33:35-től kezdődik az ominózus rész az alábbi hangfelvételen: 

KATTINTS IDE!

Dübörög az “érzékenyítés”, csak most már a szülőket is célozza. Ezt mondta Both Gabi, gyerekkönyv-író* a műsorban:

 

Amikor olvasol a gyerekeddel együtt, akkor az egy olyan meghitt együttlét, hogy NINCSENEK TABUK. Ha egy könyvben olvasol a halálról vagy a válásról vagy a másságról, akkor a  gyerekben rengeteg kérdés fogalmazódik meg. Épp ezért nagyon fontos, hogy a szülők ne úgy álljanak hozzá, hogy ‘én olvasok, te pedig itt szépen ülsz vigyázzban’. Hanem az olvasás az mindig egy párbeszédre ad lehetőséget; és rengeteg remek kiadvány van ma már.” — kapják az instrukciót a Kossuth rádiót hallgató szülők, hogy hogyan is kell elvégezniük a kisgyermekük agymosását a buziság témakörében.

 

Értjük a kifordult libernyák logikát ugye? Vegyünk olyan könyveket, amitől az óvodáskorú gyerekeinknek kérdései lesznek a “másságról”, majd ezeket a kérdéseket párbeszédes formában válaszoljuk meg. Elképesztő.

 

Egyébként vegyük észre, hogy mindezt pont mindenszentek napján művelik a rádióban, halottak napja előtt, amikor az emberek eleve egy kicsit sérülékenyebbek lehetnek, mivel a meghalt szeretteikre is gondolnak. És ekkor a halállal kapcsolatos agymosást összekötik a gender agymosással. Ez kimondhatatlanul manipulatív pszichológiai trükk.

 

Azután műsorvezető felvetésére, hogy “rengetegen ellenzik ezt a jelenséget (…) a másságról szólóakat“, végre kibújik a szög a zsákból, hogy miről is van szó: “a Meseország mindenkié című könyvről beszélünk; amiről úgy kezdődött el egy diskurzus, hogy gyakorlatilag nem olvasták azok, akik hihetetlenül ellenezték“. — szegezi a hallgatóknak a hamis vádat az írónő.

 

De itt még nincs vége: “Ez egy teljesen ártalmatlan és nagyon jó szándékú gyerekkönyv“. — hangzik el a felháborító hazugság a gyerekeket az imprinting korszakában nemi identitásukban összezavaró agymosásról.

 

És így folytajta Both Gabi a gender propaganda mentegetését: “Dehát ezek mesék! A mese pedig a valóságról szól! És ha nem mutatjuk meg a gyerekeknek a valóságot, akkor mi a fenéről meséljünk nekik?” — próbálja eladni az újmarxista pszeudovalóság-gyárat a mesekönyvíró, egy kis műfelháborodással.

 

Tehát most már a szülőkön keresztül is támadják a gyerekeket a kommunista gender-agymosással. ÉS EZ A KÖZSZOLGÁLATI RÁDIÓBAN! Teszik ezt annak ellenére, hogy nagyon sokan kértük, követeltük, könyörögtünk, és a miniszterelnök is kérte, hogy “hagyják békén a gyerekeinket”. Ez felháborító aljasság, és a többség érzéseinek és akaratának teljes semmibe vétele. Tolerancia és együttérzés bolsevik módra…

*Ő lehetett a vendég a műsorban:

https://www.pagony.hu/both-gabi

https://kolibri.libricsoport.hu/szerzoink/both-gabi/

 

Mint ismert, a Pagony a gyermekrontó gender-mesekönyv, a Meseország mindenkié egyik fő terjesztője.

És egyébként az egész hazugság, rögtön az elejétől: ezek nem “mesék”, hanem aljas marxista agymosó propagandák, amikkel a gyerekeinket célozták meg. Ahogy a műsorban is elhangzott, “NINCSENEK TABUK”. Magyarul a “tabukat” akarják ledönteni, azaz a társadalmi normákat felforgatni — a legbefolyásolhatóbbak megdolgozásával. Ez a könyv tehát hibrid háborús pszichológiai fegyver a nemzetállam évezredes hagyományai és a normalitás megsemmisítésére. Ezért a könyv alkotmányellenes — és nem csak az egymással házasodó királyfik miatt.

Kapcsolódó: Gulyás Gergely: nincs helye a gyerekek előtt homoszexuális propagandának, ahol a fenntartó ezt a könyvet használja, ott akár eljárás is indulhat

Check Also

Rendkívüli: A Facebook le akarja kapcsolni a legnépszerűbb jobboldali portált Magyarországon

Elérte Magyarország legkedveltebb jobboldali portálját is,     Kedves Olvasóink, Megkaptuk a karácsonyi ajándékunkat, csökkentett …