2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

A bécsi terrortámadás is szóba került a mai parlamenti ülésen, Dömötör Csaba a földbe döngölte Tordait

A terror 70 km-rel közelítette meg Magyarország határait - jelentette ki Dömötör Csaba Tordai Bence napirend előtti felszólalására reagálva.
Több ottani tudósítás is úgy fogalmazott, hogy olyan dolog történt, amiről ők ott nem gondolták, hogy valaha bekövetkezik.
- folytatta viszonválaszát Dömötör Csaba és kijelentette, hogy Ausztria mindig számíthat Magyarországra a terror elleni küzdelemben is.ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK, 12:50-től hallható Dömötör Csaba: 
Magyarország már évekkel ezelőtt felhívta a figyelmet a bevándorlás veszélyeire, és önök folyamatosan sértegetik azokat, akik kockázatnak tekintik azt, hogy tömegek érkeznek Európába. Ön személyesen pár napja jelentéktelen témának nevezte az ügyet, korábban pedig nem létező migránsokról beszélt. Ha nem léteznek, akkor kik támadtak az elmúlt napokban?
- szegezte a kérdést Tordai Bencének Dömötör Csaba. Majd folytatta:
Önök támadták a határzár felépítését, támogatták a kötelező betelepítést, ugyanakkor a népszavazást hecckampánynak minősítették, de nem szavazták meg a betelepítést gátló alkotmány-módosítást. De ez még nem minden, mert a használatlan laktanyákat is meg akarták nyitni a tömegek előtt.
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató