Trump nem nyerni akart, hanem leleplezni?

Amikor a “Bohóc” bohócot csinál belőlük.

“”The best is yet to come!” Donald J. Trump

(“A legjobb még hátra van”!)

Na, akkor, hogy is van ez?

Először is kinevezik az Egyesült Államok Legfelsőbb bíróságának új tagját… (felkészülés)

Majd Putyin kijelenti, hogy Biden győzelmére számít és nem látja az ukrán sztoriban a problémát és ez az amerikaiak dolga (csali bedobva), ezután elindul a választás.

Aztán megjelentek az első csalásról szóló jelentések…

A választások éjszakáját követő hajnalon mind Michigan, mind Wisconsin államban hirtelen érkezik egy eredmény hajnali 6 körül: több mint 100 ezer szavazat Joe Bidenre. 100%-ban rá, senki másra.

A fivethirtyeight grafikonján ez jól látszik:

 

Bővebben ITT OLVASHATSZ RÓLA!

Mindezek után, vagyis alatt pedig, Trump kijelenti, hogy szégyenletes csalásnak lehetünk a tanúi, mert már matematikailag sem jönnek ki a számok és győztek!

Közben nagyon úgy fest, hogy miközben hagyták őket szépen csalni mindent rögzítettek:

Steven Crowder és csapata furcsa, exkluzív felvételekhez jutott.

A videó az egyik legfontosabb körzetben készült.

A felvétel készültekor a szavazatszámlálás hivatalosan fel volt függesztve, majd nem sokkal ezután Biden szavazatai hirtelen megugrottak, majd órákkal később, miután sokan felvetették aggályaikat, letakarták az épület ablakait.

A felvételt készítő jogász szerint nem rejtegetnének ennyire valamit, ha nem történt volna semmi jogsértés. Elmondása szerint legjobb esetben is nem történt meg a szükséges biztonsági ellenőrzés.”

De, ami még ennél is jobb… Trump a napokban ezt Twittelte:

“Watch the water “

Ment is a találgatás, hogy mit jelenthet, és mint kiderült a szavazócédulák titkos vízjellel voltak ellátva! Úgyhogy csak szépen át kell nézni mennyi van, amin nincs !

Ha nem indul a videó, KATTINTS IDE!

És még ki tudja mi mindennel felkészültek ennek a botrányos csalásnak a bebizonyítására, arról nem is szólva, hogy az annyit emlegetett Google, FB, Twitter és társai saját magukat leplezik le azzal, hogy pofátlanul cenzúrázzák még maga Trump posztjait és kijelentéseit is ezzel kapcsolatban. Úgyhogy mehet is majd a bűnrészesség vádja!
Zseniális!
Így kell több legyet ütni egy csapásra! És megmutatni a sok programozott embernek, hogyan voltak eddig becsapva és rávilágítani arra, amit eddig nem vettek észre!

Donald J. Trump nem nyerni akar, hanem leleplezni mindenkit !

Check Also

Sikíthattok hulladékok: a magyar válogatott ismét kijutott az EB-re

0:1-es hátrányból megfordította a magyar válogatott az Izland elleni pótselejtezőt! Hatalmas küzdelemben 2:1-re nyert a …