Bayer Zsolt: Schiffernek teljesen igaza van

Bayer Zsolt írása:

Igen, be is kellene kéretni az ügyvivőt, és ezt közölni vele. És megkérdezni tőle: ők mit szólnának, ha mondjuk Magyarországon a választás utáni harmadik napon még számolgatnánk a voksokat; ha egyszer csak, a választás előtt néhány nappal törvényt hoznánk arról, miszerint ugyan vasárnap este hétkor bezárnak a szavazóhelyiségek, de még egy hétig leadhatja szavazatát az, akinek kedve van hozzá és vasárnap nem ért rá; mit szólnának, ha a választás után itt-ott, útszélre vetve, szemetes kukákban, árkokban, postahivatalok raktáraiban találnának néhány tízezer kitöltött szavazólapot; mit szólnának, ha kiélezett szavazó körökben az egyik jelölt jelentősen vezetne, majd egyszer csak megállítanák a szavazatszámlálást, és néhány óra múlva előkerülne úgy 150 ezer friss voks, amelyek mindegyikét -kivétel nélkül!!!- az addig hátrányban lévő jelöltre adták le…

Vajon bekéretnék-e a magyar követet, hogy megkérdezzék tőle, mégis mi folyik a hazájában?

A szemünk láttára tiporja lábbal a demokráciát a “demokrata” párt, a 90 százalékban ezt támogató szennysajtó és a megmondóemberek, egyetemi tanárok, filmsztárok hada.

A deep state eldöntötte, hogy ezt a választást Trump akkor sem fogja megnyerni, ha megnyeri. És megcsinálják, a legkisebb skrupulus nélkül, nyíltan, látványosan. Ezekhez fogható gazembereket alig hordott még hátán a föld.

És el ne felejtsük: ezek sivalkodnak, hogy Lukasenko elcsalta a választásokat, és ezek szankcionálják Fehéroroszországot – és amúgy bármely országot a világon, amelyik nem nyalja elég hevesen és látványosan a seggüket.

Ez így már nem fog sokáig menni.

És a kinyílt szemű társadalmak bosszúja iszonyatos lesz.

Az Egyesült Államok már így is a polgárháború szélén táncolt, nem tudom, ki fogja visszagyömöszölni a szellemet a palackba, a “demokrata”, antifa, BLM, neomarxista és minden egyéb ló[email protected] visszalapátolni a lóba.

De talán nem is kell. Jöjjön, aminek jönnie kell. Mert ezeket egyszerűen nem lehet elviselni…

Forrás: badog.blogstar.hu

Check Also

Ellenzéki közlemény: Orbán retteg, embertelen, aljas kormányzást folytat

Úgy vélik, Orbán már a saját maga által, saját magának írt választási rendszerben sem érzi …