2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Hadházy Negoval mocskolja a kormányt: beszél fociról, propagandáról, rasszizmusról meg a járványról egy értelmezhetetlen bejegyzésben

A tegnapi mérkőzés okán a független képviselő úgy érezte, hogy ki kell adnia magából mindent az elmúlt hetek sikertelenségei miatt. Elég nagyon káosz lehet a lódoktor fejében, mert full értelmezhetetlen bejegyzéssel hívta fel magára a figyelmet.Mint ismert, az Izland elleni EB-pótselejtező egyenlítő gólját az a Nego lőtte, aki már lassan egy évtizede Magyarországon él és ér el sikereket sportolóként. Megkapta a magyar állampolgárságot és tiszteli hazánkat annyira, hogy nem éri semmilyen rossz dolog őt. Hiába ír a Xanaxos Hadházy rasszizmusról... Mutatjuk a bejegyzését:
 Köszönjük az egyenlítő gólt szerző Loic Negonak a tegnapi szép pillanatokat; azt, hogy a kormány által mesterségesen gerjesztett idegengyűlölet és rasszizmus nem tántorította el attól, hogy Magyarországot válassza hazájául; és azt, hogy egy röpke pillanatra sokan elfelejthették a gyalázatos kórházi viszonyokat, a járványkezelésnek hívott káoszt, az Európában példátlan korrupciót, a szétesett oktatást és az ezeket elhazudó propagandagépezetet!
 Nekünk meg az a véleményünk, hogy le a kalappal Nego előtt! Ahogy szaladt ki a gólja után, az volt az első, hogy megcsókolta a magyar címert. Honosított magyarként. Ezt nem lehet így megjátszani. Ez egy őszinte gesztus volt. Néhány ellenzéki politikus, újságíró és megmondóember példát vehetne róla hazaszeretetből... Tisztelet neki!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató