2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Kamu Geri összeszarta magát a felfegyverzett TEK-esek miatt - A Facebookon picsog

Az alkalmatlan főpolgármester a Facebookon köszönte meg a budapestieknek, hogy az első hullámhoz hasonlóan most is “tiszteletre méltó belátással, egymás iránti odafigyeléssel tartották be a mégoly kellemetlen szabályokat”. A főváros polgármestere szerint fontos, hogy egyre többen hordjanak maszkot, viszont volt negatív észrevétele is:
Sokakkal együtt én sem tudom, mi volt a célja, hogy "talpig fegyverben" járőröztek a terrorelhárítók tegnap este a kiürült városban. Félelemkeltéssel, fenyegetéssel biztosan nem, de a politikai lózungoktól és hamis sikerpropagandától mentes őszinte beszéddel igenis el lehet érni az emberek együttműködését. És a budapestiek ebből ismét példát mutatnak”
– írta Karácsony arra reagálva, hogy Budapest utcáin a TEK is megjelent a kijárási tilalom első napján.
Úgy ír erről Karácsony meg az ellenzéki média, mintha Brüsszelben, Bécsben, Berlinben, Londonban, Párizsban nem lennének kint az utcán (MÁR HÓNAPOK ÓTA) a különleges egységek a terrorizmus miatt.
Ezek minden egyes nap bebizonyítják, hogy mekkora bohócok...

Az országos kijárási tilalom kedden kezdődött el, a koronavírus miatt minimum harminc napig csak nagyon indokolt esetben lehet kimenni az utcára 20 óra után.

 Forrás: HVG nyomán
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató