FeGyőr után a büdösszájú Tordai is kikelt magából: a Fidesz a buzizós kampányát akarja folytatni…

Én is csak pislogok – kezdte a picsogást a mérhetetlen Párbeszéd politikusa. FeGyőr korábban már elmondta a véleményét a témáról.

Sarokba vagyok szorítva, mert a Fidesz egyes miniszterei beleírhatják az alaptörvénybe, hogy az ég kék, a fú meg zöld…

– mondta Tordai, majd a kommunista Bánó András vágott a szavába:

Azt még érteném, de ez az alkotmányos önazonosság micsoda?

Erre az infantilis bohóc úgy válaszolt, hogy

a Fidesz a buzizós kampányát akarja folytatni…

Tordai szerint ez több ezer vagy tízezer magyar embernek az életét nagyon súlyosan megkeseríti. Ez a helyzet nem annyira egyszerű, hogy egy embernek van egy nemi szerve, ez alapján megállapítható az ő nemi identitása, önazonossága. Tehát ezekben az ingoványos és nagyon rosszul megfogalmazott kérdésekbe akarnak minket belehajszolni. Szerintem akkor teszünk magunknak egy nagy szívességet, hogyha engedjük, hogy ők forogjanak a saját tengelyük körül. Varga Judit megbeszélheti Orbán Viktorral vagy Szijjártó Péterrel, vagy akivel kedve tartja, Kövér Lászlóval… megbeszélhetik, hogy a gyerekeinket nem hagyjuk mindeféle homoszexuális propagandának kitenni. Azzal kezdődött az egész, hogy a Fidesz szélsőjobboldali, neonáci segédcsapata, a Mi Hazánk nevű formáció könyveket darált és elkezdett ukázokat kiadni, hogy milyen mesekönyveket lehet olvasni a gyerekeknek és milyeneket nem. Ennek volt a folytatása Orbánék húzása – picsogott Tordai.

 

Check Also

Karókkal esett egymásnak a kiccsalád, ketten életveszélyesen megsérültek

Két férfit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba, miután összeverekedett tíz ember Ózdon – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén …