Most épp a székelyzászlós maszkoktól rettegnek a románok

Dan Tanasára egy hipermarketben jött rá frász, amikor a pénztáros lányon székely zászlós maszkot látott.

 

 

„Dan Tanasa, hivatásos soviniszta rettegő blogjában arról panaszkodik, hogy a kézdivásárhelyi Kaufland áruház alkalmazottai székelyzászlós maszkokat viselnek. A magyargyűlölő blogger szerint a kézdivásárhelyi Kaufland alkalmazottai tettükkel sértik román klienseiket az egész országban. Ugyanis a hivatásos rettegő magyarázata szerint a székely zászló a szeparatizmus szimbóluma” – számol be a Székelyföld.ma

„A Kaufland Romania ismét kiemelkedik a magyar sovinizmus előmozdításában. Ezúttal a Kaufland Târgu Secuiesc munkatársai viselnek székely zászlóval ellátott maszkokat, amely szeparatista szimbólum jelképezi az etnikai alapon folytatott szeparatizmusért folytatott harcot és az Erdély Romániától való elszakításáért folytatott harcot” – írja Dan Tanasa a pénztáros lányról készített fotókat posztolva blogján.

„A Kaufland Románia valódi politikát dolgozott ki a románok méltóságát gúnyoló magyar soviniszmus előmozdítására. FOTÓ: A Kaufland Marosvásárhely munkatársai székely zászlóval ellátott maszkokat viselnek!” – bontja ki az összeesküvést a blogger, aki saját meghatározása szerint a „Hargita-Kovászna megyei elnyomott románok önjelölt érdekvédője.”

(Forrás: dantanasa.com, Székelyföld.ma)

 

 

Check Also

Karácsonyi ajándék a székelyeknek: már csak további egy uniós országban kell teljesíteni a limitet

Írdalá.hu: A Skandináv állam kipipálva, már csak további egy uniós országban kell teljesíteni a limitet. …