Trump: Joe Biden csak az álhírterjesztők szerint nyert

Az elviekben republikánus médiának számító Fox News egyik adásában a műsorvezető azon tűnődött, hogyan nyerhetett Joe Biden a választáson, ha olyan gyenge volt a kampánya.

U.S. President Donald Trump pulls off his protective face mask as he poses atop the Truman Balcony of the White House after returning from being hospitalized at Walter Reed Medical Center for coronavirus disease (COVID-19) treatment, in Washington, U.S. October 5, 2020. REUTERS/Erin Scott

Erre reagált Donald Trump hivatalban lévő elnök nemes egyszerűséggel Twitter-bejegyzésében: Joe Biden nyert, mert elcsalták a választást.

 

Joe Biden nyert, mert elcsalták a választást

– írta Trump, hozzátéve: hogy nem lehettek jelen republikánus választási megfigyelők, a szavazatszámláláskor használt szoftver pedig meghamisította az eredményt, ráadásul a szélsőbaloldalhoz köthető. Később újabb bejegyzést tett közzé, amelyben kijelentette: Biden csak az álhírterjesztő média szemében nyerte meg a választásokat, ő nem ismer el a győzelmét, mert az eredményeket elcsalták.

 

Donald Trump jogászcsapata több államban is pert indított a gyanús levélszavazatok miatt, amelyek a demokrata jelölt Joe Bidennek kedveztek. Több, a választással kapcsolatos furcsaságról is beszámoltunk. Volt, ahol halottak nevében is szavaztak, de előkerültek videók útszéli szemetesbe dobott levélszavazatokról és hirtelen előkerült Biden-voksokról.

Forrás: Origo

Check Also

Újabb bírósági eljárás indul Matteo Salvini ellen

Rágalmazás miatt újabb bírósági eljárás indul Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter ellen – írta az …