Trump: Szívmelengető látni azt a hatalmas támogatást

Donald Trump több tízezer híve vonult fel Washingtonban.

Az elnök gépkocsioszlopánál tüntettek, amikor elhaladt mellettük a washingtoni Fehér Ház közelében. A videókhoz KATTINTS IDE!

Donald Trump több tízezer híve vonult fel szombaton az amerikai fővárosban, Washingtonban, az amerikai elnök elmúlt négy éves tevékenységét dicsőítve, illetve a választási csalások kivizsgálását követelve. – Még négy évet! – kiáltották a tüntetők. Bár Trump nem vett részt a megmozduláson, konvoja elhaladt a menet mellett, az elnök az ablakból integetve köszöntette híveit. – Szívmelengető látni azt a hatalmas támogatást – írta Twitter-üzenetében az elnök, aki a november 3-i elnökválasztáson 73 millió szavazatot szerzett, tízmillióval többet, mint négy évvel ezelőtti győzelme idején, úgy tűnik azonban, mégsem eleget ahhoz, hogy újraválasszák.

Ellenfele, a Demokrata Párt elnökjelöltje, Joe Biden nyerhette meg a választást a már majdnem végleges szavazatszámlálás alapján, már ha lehet hinni az amerikai sajtóorgánumoknak…

– A választásokat elcsalták tőlünk! Állítsuk meg a csalást!

– szólalt fel Courtney Holland konzervatív aktivista a szombati felvonulás során, utalva a Trump által hangoztatott vádakra is, melyek szerint a koronavírus-járvány miatt több tízmillió választópolgárra kiterjesztett levélszavazás során visszaéléseket követtek el a demokraták. A hivatalban lévő elnök nem hajlandó elismerni, hogy Joe Biden nyerte meg a választást, több államban perkeresetet nyújtott be pártja a szavazatok újraszámolását, illetve a visszaélések kivizsgálását követelve.

Forrás: Magyar Nemzet

Check Also

A Parler után a Telegram-ot is el akarják tüntetni

Az amerikai székhelyű nonprofit szervezet bepereli az Apple-t, hogy távolítsa el a Telegram-ot a gyűlöletbeszéd …