2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Korózs szerint butaság, hogy Magyarország a magyaroké, Magyarországon nincs egyetlenegy magyar sem

A Drót.info bemutatja a kamuvideós, kamustatisztikus Korózs Lajos után a fajbiológus énjét is. Azt, amelyik megállapította, hogy „Magyarországon egyetlen magyar sincs”, mivel sérült a magyarság tiszta vérvonala. Újabb döbbenetes mondatok Korózstól.Elsőre talán túlzónak hathat a kijelentés, miszerint az MSZP-s Korózs Lajos korunk egyik legszerteágazóbb gondolkodója. Már maga a gondolkodó kifejezés is komoly kétségeket vethet fel mindazokban, akik akár csak egyszer is hallották beszélni a szocialista politikust. És akkor még ott van a szerteágazóság kérdésköre is, amely egyenesen feltételezi, hogy nemcsak egy, hanem számos különböző területen is marandót alkotott. Mindenki ismeri, ezért túl sok szót nem is vesztegetnénk Korózsra, a kamuvideók koronázatlan királyára, aki bármiféle kétely vagy kritika nélkül elhitte az álmentős Németh Athina összes hazugságát. Aztán ott van a statisztikus Korózs is, aki egy 2016-os (!) adatsorra hivatkozva „bizonyította”, hogy a koronavírus ma a leggyakoribb halálozási ok Magyarországon. Most pedig bemutatjuk a fajbiológus Korózst, aki „kitalálta” Mengele doktort is.A néhai Népszabadság videós interjút készített Korózs Lajossal, ezzel pedig megnyitotta a lehetőséget, hogy a politikus kifejtse vérségen alapuló fajelméletét.
Magyarország a magyaroké? Ezek olyan butaságok. Magyarországon nincs egyetlenegy magyar sem.
Ezzel az erős kezdéssel indítja Korózs az árjákat is megszégyenítő okfejtését, majd olyan fajelméleti értékezésbe kezd, hogy azt hallva talán még a nemzetiszocialisták fajbiológusai is elpirultak volna.
Nincs Magyarországon egyetlenegy olyan család, akiben ne lenne egy román, ne lenne egy zsidó, ne lenne egy szláv vonal.
Fajbiológus Korózs szerint tehát csak az számít „magyarnak”, akinek tiszta a vérvonala, és nem keveredett más népekkel. Akiben azonban megjelenik „egy román”, „egy zsidó” vonal, az nem számít többé magyarnak. És ha azt hinnénk, hogy az elmebaj tovább már nem fokozható, akkor nézzük meg, mi Korózs válasza arra az újságírói kérdésre, hogy „van még valami, amiről önnek kizárólag Josef Mengele jut az eszébe?” „Ööö… sok mindenről jut eszembe” – ismeri be Korózs, hogy gyakran gondol az auschwitzi haláltábor hírhedt orvosára. A Mengele és Korózs közti szoros, sőt, belsőséges viszonyról pedig így vall a szocialista politikus:
Nagyon sokan úgy gondolják, hogy én találtam ki ezt a figurát, vagy ezt a nevet.
Elsőre nehéznek tűnhet, de próbáljuk meg feldolgozni, hogy fajbiológus Korózs szerint tehát sokan egyenesen őt tartják Mengele doktor „kitalálójának”. És ha azt gondolnánk, hogy a baloldalon kizárólag ő ápol ilyen élénk kapcsolatot a haláltábor orvosával, akkor emlékezzünk vissza a DK-s László Imrére! Aki egy tévéműsorban arról beszélt, hogy az általa vezetett kerületben közterületet akartak elnevezni Mengeléről. Végezetül csak egyetlen kérdés vár tisztázásra: Korózs Lajos meddig akarja még mérgezni a magyar közéletet? https://youtu.be/-bcZzH7LEM8Forrás: Drot.info
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató