Brékó

„Önnek úgy tűnik semmi sem drága” – Orbán Viktor ismét földbe döngölte a fröcsögő Jákobot

Az Országgyűlés hétfői plenáráis ülésén Orbán Viktor miniszterelnök ismét válaszolt az ellenzéki politikusok kérdéseire. Orbán Viktor Jakab Péter (Jobbik) kérdésére válaszolva azt mondta, hogy a magyar kormány a nyári hónapokban az országot felkészítette a védekezésre. Így ma 78 kórház vesz részt a betegek ellátásában. Az intenzív ágyakon 582 beteg fekszik, és rendelkezésre áll háromszor ennyi intenzív ágy – mondta.

“Ahány munkahelyet a vírus tönkretesz, annyit létre fogunk hozni”

Orbán Viktor szólt arról is, hogy mozgósították a medikus-hallgatókat, 600 diák dolgozik különféle területeken. Ahány munkahelyet a vírus tönkretesz, annyit létre fogunk hozni. 2010-ben 3,7 millió, míg most 4,5 millió munkahely van – tette hozzá. A miniszterelnök viszonválaszában a Jobbik frakcióvezetőjének elmondta azt is, hogy 14 429 beteg jut egymillió főre Magyarországon, miközben az EU átlaga több mint 20 ezer fő. A halálozások tekintetében is jobban állunk – tette hozzá.

Nekünk minden élet számít, miközben Önnek úgy tűnik semmi sem drága

– fogalamzott a kormányfő.

ÉLŐBEN A FACEBOOK OLDALUNKON:

Forrás: Mandiner

Check Also

Szabó ismét úgy üvöltött, hogy levegőt sem vett: “Orbán Viktor tolvajkormányzása 10 ezrek életét veszélyezteti”

A mérhetetlen Párbeszéd társelnöke szerint: Orbán tolvajkormányzása 10 ezrek életét és százezrek megélhetését veszélyezteti. – …