Gyermekmolesztáló BLM aktivista ütött le egy Trump-szavazót a washingtoni nagygyűlés után – Videó

Őrizetbe vették azt az agresszív BLM aktivistát, aki a Million MEGA March-on (Trump melletti szolidáris felvonuláson) az egyik résztvevőt fejbe verte.

Mint ismert, a hétvégén Trump hívei vonultak az utcára, hogy támogassák a regnáló elnököt a csalások után is. A hazafiaknak kellett felvenni a kesztyűt a BLM/Antifa csürhe ellen.

Az elkövető letartóztatása után kiderült, hogy fegyver van nála, melyet illegálisan birtokol és nem ez az első eset, hogy dolga van a hatóságokkal, hiszen nemrég szabadult a börtönből, amiért kiskorú ellen elkövetett szexuális zaklatásért csukták le még 2008-ban

Miután 39 éves Kenneth Wayne DeBerry leütötte a békésen sétáló férfit, a másik BLM aktivista rugdosni kezdte, egy harmadik pedig ellopta a telefonját.

A Trump March természetesen gond nélkül zajlott le, a résztvevők semmilyen törvénytelenséget nem követtek el, ellentétben a három aktív BLM aktivistával, akik ellen mind indult rendőrségi feljelentés.

Azért csak gondoljunk bele, hogy mi történt volna, ha a fordítva történik a dolog és a fehér férfi üti le az afroamerikai bűnözőt… megint hetekig menne a térdelés. Ugye?

Vadhajtasok.hu

Check Also

Külső fenyegetés miatt lezárták a Capitoliumot – Videók

Lezárták helyi idő szerint hétfőn délelőtt a Capitoliumot egy külső biztonsági fenyegetés miatt, írja a BBC nyomán …