A Gyurcsány-párt Orbán Viktorról: “Egy vesztest látunk, amint a sebeit nyalogatja”

A Degenerált Koalíció szerint „a miniszterelnök ma az állami hírügynökségnek egy zavaros nyilatkozatban próbál magyarázkodni vétója miatt. A miniszterelnök mindent mindennel kombinál, pedig a válasz egyszerű.”

Gyurcsány pártja emlékeztet arra, hogy az Európai Unióban az elsöprő többség azért akar jogállamisági kritériumokat, mert – szerintük „a magyar miniszterelnök lop. Az uniós támogatások ellopásából lettek gazdagok a családtagjai. Az uniós támogatások ellopásából lett euró milliárdos Mészáros Lőrinc. És az uniós támogatások ellopásából épült Orbán NER-birodalma is.”

A DK azt írja, számtalanszor látták már, „hogyan vergődik a magyar miniszterelnök, mikor csatát veszít Brüsszelben. Most sincs ez másként.” Szerintük Orbán Viktor „képtelen elfogadni, hogy összeomlóban van a lopásra épülő, korrupt rendszere. A jogállamisági feltételek bevezetésével ugyanis elkezdődik a NER-birodalom bukása.”

A párt úgy látja „itt az ideje, hogy Orbán haverjai helyett végre csak a magyar emberek legyenek az uniós források haszonélvezői. Ezért a végsőkig kitartunk az uniós pénzek jogállamisági feltételekhez kötése mellett.”

Forrás: ATV nyomán

Check Also

Kamu Geri kihasználja a rendkívüli jogkörét, és tíz százalékkal emeli meg a gyermekétkeztetés díját

Karácsony Gergely bejelentette, tíz százalékkal megemeli a gyermekétkeztetés díját a fővárosi fenntartású köznevelési intézményekben, óvodákban, …