A német AfD támogatja Magyarország és Lengyelország vétóját

Joachim Kuhs, az EU Parlament Költségvetési Bizottságának tagja elmondta: „Az EU súlyos hibája volt, amikor a lengyel és magyar állítólagos demokratikus hiányokkal szembeni arrogáns kritikáját ötvözte az EU többéves költségvetésével és az újjáépítési alappal. Különösen az EU-nak kell nagyon óvatosan bírálnia a jogállamiság állítólagos hiányát, figyelembe véve, hogy von der Leyen asszony hivatalba lépett.

Mindaddig, amíg a másként gondolkodókat fizikailag terrorizálják, emberileg kirekesztik és rágalmazzák a médiában Németországban, mindaddig, amíg a legnagyobb ellenzéki párt számára szinte lehetetlenné válik termet bérelni a pártkongresszusaikra, mindaddig, amíg a mi adónkat költik propaganda civil szervezetekre működésére, mint az Amadeu Antonio Alapítvány és az Új Német Médiagyártók. Mindaddig, amíg az AfD politikusait az utcán támadják meg anélkül, hogy bárkit felelősségre vonnának, a Merkel-kormánynak nagyon óvatosnak kell lennie, ha bármely a jogállamiságot érintő kritikát fogalmaz meg más országok felé!

Az AfD uniós parlamenti küldöttsége támogatja Lengyelország és Magyarország kormányait abban, hogy nemzeti szuverenitásukat megvédjék a berlini és brüsszeli támadásokkal szemben.”

Joachim Kuhs, az EU Parlament költségvetési bizottságának és költségvetési ellenőrző bizottságának tagja, a “Keresztények az AfD-ben” szövetség elnöke és az Alternative für Deutschland szövetségi titkára. Szülővárosában, Baden-Badenben egy pénzügyi szempontból egészséges, élhető fürdőváros városi tanácsosaként dolgozik.

Vadhajtasok.hu – Walter Pál Péter

Check Also

Putyin bevadult: Az orosz külügyminisztérium bekéretett több nyugati diplomatát

Bekérették az orosz külügyminisztériumba kedden Németország, Svédország és Franciaország moszkvai diplomáciai képviseletének vezetőjét annak kapcsán, …