Rákay Philip: A baloldal végre fejezze be a Sorosozást!

A Soros-rabszolgák – Tusk, Donáth, Gyurcsány, Rutte, Dobrev, Karácsony, Fekete-Győr – szokásos kórusa után, a vétó ügyében megszólalt a hálózat karmestere, a nyílt társadalmakat katatón módon vizionáló: George Soros is.

Aki nem csak gonosz, hiú is. Imád szerepelni, mert ha kérik, ha nem, ő mondja, sőt diktálja aljasabbnál aljasabb, ördögi ötleteit. Tegnapi publicisztikájában például azt, hogy az Uniónak hogyan kell megbüntetnie Magyarországot és Lengyelországot – ezúttal épp a vétózás kapcsán.

Nagyívű dolgozatában pénzek ellopásáról és áldatlan állapotokról értekezik, mintegy morális kiselőadást tartva az egész világnak.
Azért van ennek egy mélyen gyomorforgató, diszkrét bája…

Ez a Soros nevű gazember mer beszélni pénzlopásról? A “nagy emberbarát”, a “filantrópok filantrópja” ? Ne tréfáljunk!

Ő, aki egész pályafutása során, világraszóló, hírhedt pénzügyi tranzakcióival országok fizetőeszközeit, bankjait próbálta többször is romba dönteni? Mint ahogy tette azt Franciaországban a 80-as, Angliában és hazánkban pedig a 90-es években…

Ő, aki ellen például malájziai üzleti akciói és etikátlansága miatt pár éve petíciót indítottak, követelve az országból való kitiltását és terroristává nyilvánítását?

Ő, akinek nemhogy az első milliói, de első százmilliárdjainak forrását se firtassa inkább senki…

Talán elkerülte a figyelmemet, de árulja már el valaki, mégis milyen megválasztott tisztséggel a háta mögött, miféle felhatalmazás birtokában osztja az észt ez az ember a legfontosabb politikai fórumok döntéshozóinak? Szavazott rá valaha bárki is?

Kérte őt valaki arra, hogy szervezze a migrációt, tönkre téve kontinenseket, felforgatva emberek tíz- és százmillióinak életét?

Kérte tőle bárki is, hogy egy nyílt társadalomnak nevezett idióta vízió miatt, szisztematikusan felszámolja az egyetemes értékeket, a
normalitást – hálózatának segítségével?

Nem úgy hívják véletlenül az ilyesfajta tevékenységet, hogy országok belügyeibe való súlyos beavatkozás?

A világ liberálisait ez persze mit sem zavarja. Pajzsra emelik őt, mert ezer szálon kötődnek hozzá, s függnek tőle. Összesorosozták magukat, s ezzel épp olyanná válnak, mint ő: vállalhatatlan, kártékony, világrontó gazemberré.

Mindannyiunk érdekében fejezzék be, amíg nem késő!

Rákay Philip írása

Check Also

Vétó Magyarországért, vétó a hazánkért!

Rákay Philip írása: Egyvalamiben biztosak lehetünk: amikor a hazaáruló, elvtelen nagykoalíció minden egyes tagja a …