A jobbikos Bráner Koloman Hitlerezve és Sztálinozva mocskolja Orbán Viktort egy osztrák lapban

Brenner Koloman ismét bebizonyította, hogy méltatlan rá, hogy bármilyen tisztséget is betöltsön a Magyar Országgyűlésben. A Die Presse-nek nyilatkozott.

A Jobbik politikusa egy osztrák napilapban Magyarország ellen szítja az indulatokat, valamint nyíltan Brüsszel és a zsarolók pártjára áll.

Csatlakozva ezzel ahhoz a bevándorláspárti Soros-kórushoz, amely a viták és a párbeszéd helyett példátlan retorziókat követel hazánkkal és Lengyelországgal szemben, amiért azok következetesen a nemzeti érdekek mentén politizálnak.

Az egykoron a német szélsőjobboldallal is kiváló kapcsolatokat ápoló Brenner egészen odáig süllyedt, hogy a magyar miniszterelnököt Hitlerrel is párhuzamba vonta, mondván, tárgyalás helyett „a hatalom nyelvén” kell megnyilvánulnia velünk szemben is Brüsszelnek.

A jobbikos politikus múltbéli példaként hozza fel Jaltát, ahol a demokratikus politikusok a Népszövetség idején Sztálinnal, vagy még azt megelőzően Hitlerrel tárgyaltak, azt feltételezték, hogy a szemben ülő pontosan úgy gondolkodik és cselekszik, mint ők.

Brenner szerint: Orbán ravasz és agresszív politikus, aki uniós forrásokat és politikai hatalmat használ családja és saját maga, valamint saját oligarchái gazdagítására.

Hozzátette a hazaáruló:

Amint azt az összes ellenzéki párt közös nyilatkozata kimondta: Nem azért győztük le a kommunista egypártrendszert, és csatlakoztunk az európai értékközösséghez – ahogyan a magyar állam alapítója, Szent István alatt tettük –, hogy egy korrupt és autokratikus rendszer túszul ejthesse mind az EU-t, mind pedig Magyarország polgárait, akiket mindeközben megfosztanak jogaiktól és a nekik járó támogatásoktól.

Mindezt egy világjárvány idején. Igazi libernyák tempó.

 

Forrás: Barcza Attila Facebook

Check Also

Dömsödi Gábor, az egykori műsorvezető magányos farkasnak érezte magát és belépett a DK-ba

Dömsödi 2014-ben még az LMP színeiben indult az országgyűlési választáson, most Niedermüllernek dolgozik. Rájöttem, hogy …