2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Fortyog a moslék Újpesten is: A momentumos, "csőnadrágos, vasalt hajúr" kártyavára belülről omlik össze

Egyre több és több településen bizonyítja be az ellenzéki összefosás (sic!), hogy ez a közösködés nem fog problémamentesen működni országos szinten 2022-ben. Ha most lokálisan is sorra dőlnek be az érdekházasságok, akkor mi lesz itt a nagyszínpadon?Ráhajította a verbális atombombát Déri Tiborra Herczeg Zoltán, olyannyira, hogy Újpest lilaködös fura ura meg is roggyant cseppet. Az ellenzéki divattervező azok után kelt ki magából közösségi oldalán, miután kiderült: egy jogász ismerősét - az egyébként korábban Szentistván független polgármestereként tevékenykedő dr. Pusztai-Csató Adriennt - alaposan átbaszta a Déri-slepp, mint lótrágyát a palánkon. A dolog különös pikantériája, hogy sem Herczeg, sem Pusztai-Csató nem vádolható meg azzal, hogy a kormánypártok felé húzna a szíve, sőt...A történet azért izgalmas, mert tökéletesen rávilágít arra, mire számíthatnak a Gyurcsány-Dobrev közös lista alattvalói és csatlósai. A szivárványkoalíció erősebb kutyái mindig is úgy fogják megkefélni a gyengébbet, ahogy az nekik tetszik, persze ők azok is, akiknek az emberi élet sem drága.Képesek utcára rakni egy két gyermekét egyedül nevelő, kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező családanyát is, ha valamelyik felkent Ferenc-bábként funkcionáló ficsúrnak nem tetszik a pofaberendezése.  Herczeg posztjából arra lehet következtetni, hogy valamiféle Momentum-Jobbik ellentét fortyoghat a felszín alatt a negyedik kerületben, ugyanis mint azt a divattervező írja, a kicsinált jogászt a kerület Jobbikos alpolgármestere, Czigler László hívta dolgozni az újpesti önkormányzathoz (közbiztonsági referens pozícióba), de ez Dérinek, vagy ahogy Herczeg aposztrofálja, a "csőnadrágos, vasalt hajúr, momentúr, polgárjenő főúrnak" valamiért sértette az önérzetét. És innentől egészen egyszerűen muszáj szó szerint idéznem Herczeget, mert zseniálisan foglalja össze, hogyan ígérte meg Fegyőr Bandin át, Széll Bernikén keresztül Jakab Petiig minden főmufti, hogy Pusztai-Csatónak lesz állása, majd hagyta abban a pillanatban cserben, ahogy letette a telefont.
"Szóval az Atyaúristenen kívül mindenki beszélt mindenkivel ellenzéki összefosásilag, és végül rábólintott mindenki IS, hogy egy ilyen elhivatott, vér ellenzéki és elkötelezett szabadságharczos, aki ráadásul 3 diplomájával az egyik legfrankóbb szakember is, végül az utcára bólintsák, mint a macskát szarni. BAZ+ (...) Szóval, mit is várhatunk kedves, hülye szavazó polgártársaim ettől a Nagy Ellenzéki Összefosástól '22-ben tulajdonképpen, ha véletlenül hatalomra kerülnének, ha még a "sajátjukat" is képesek így kicsinálni, így megalázni, így az utcára dobni? Ha így kezelnek egy szakembert, akit őt hívtak oda lapátolni, mert nagy a szar? „Nálunk az ember a legnagyobb érték” – vallja facebook profilján déri tibor momentumos, újpesti polgárjenő! Azt látjuk, haver, bravo, egy igazi kincs, igazi érték vagy! Mindeközben a két gyermekes, egyedülálló Családanya az út szélén. Nem ott hagyták: oda rúgták!"
- summázza Herczeg. Mit tehetnénk hozzá? Belülről rohad az a fránya balos alma. Az érintettek persze hallgatnak, mint a bárányok és persze tagadnak is. De meddig lehet ezt csinálni?  Forrás: Ujpest,blogstar.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató