“A CNN [email protected]!”: Trump hívei gyűltek össze az „álhírek” főhadiszállása előtt Atlantában – Videók

Trump elnök támogatói a választási csalások ellen tiltakozva vonultak szombaton az atlantai Georgia State Capitoliumhoz, a tömeg a CNN álhírei ellen is felemelték a szavukat, a hírügynökség atlantai főhadiszállásánál “a CNN szar!” skandálásokkal.

Négy hivatali éve alatt Donald Trump többször elfogultsággal vádolta a CNN-t és csúfolta az újságíróit is. Kampánygyűlésein gyakran hallani lehetett a „kamu CNN” rigmust, és maga Trump is betegnek, korruptnak és álhírgyártónak nevezte a hálózatot.

A tiltakozók amerikai zászlókkal vonultak a helyszínre, illetve „Make America Great Again” transzparenseket lobogtatva tüntettek a CNN központjánál.

 

Az érzés látszólag kölcsönös. Abban a két napban, mielőtt Trump támogatói a CNN székhelye előtt gyűltek össze, a hírügynökségnél kimondták, hogy Trump „aláássa az amerikai demokráciát” , „szabotálja Bident – és Amerikát”, illetve megpróbálja „ellopni a választásokat” azzal, hogy jogi kihívásokat állít Biden látszólagos győzelme ellen – írja az RT.com.

Vadhajtasok.hu – Bede Zsolt

Check Also

A francia belügyminiszter szerint csaknem 100 rendőr sebesült meg a szombati tüntetéseken

Kilencvennyolc rendőr sebesült meg Franciaországban a nemzetbiztonsági törvény vitatott módosítása elleni tüntetéseken a francia belügyminiszter …