2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

FeGyőr is fullba nyomja a kretént: 10 millió magyar, és 450 millió uniós állampolgár megélhetését fenyegeti Orbán Viktor

Elképesztő mélységbe jutott Orbán Viktor! - mondja a kígyóvállú momentumos.

Orbán Viktor vétóját kritizálta Fekete-Győr:
Kapnánk több mint 1500 milliárd forintot, nagyon-nagyon sok pénzt, valaki kiszámolta, minden magyar kapna 250 ezer forintot. De Orbán Viktor, ki fog tolni velük.
Hozzátette: Európa nem hülye. Az EP-képviselők pontosan tudják azt, Orbán Viktor és a magyar kormány nem egyenlő Magyarországgal. Napi szinten, évek óta kapcsolatban vannak egy korrupt, a demokratikus jogokat sértő kormánnyal. Annának, Katkának miattuk nem kell magyarázkodni. De ha már itt tartunk, az összes hazai ellenzéki párt elnöke, illetve társelnöke aláírt egy közös nyilatkozatot, amelyet az Európai Parlament, az Európai bizottság és az Európai Tanács elnökéhez is eljuttattunk, hogy mi hogyan látjuk Orbán Viktor viselkedését ebben a kérdésben. Biztosítottuk őket, hogy mi egy olyan Európa, egy olyan Európai Unió mellett állunk ki, amely szolidáris, amely együttműködő, hogy közösen vállaljuk a terheket, közösek legyenek a kötelezettségeink és közösen gyakoroljuk a jogokat. Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy tudják, Orbán Viktor kormánya régóta Európa-ellenes, sőt, magyarellenes kormány.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató