2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Szanyiék lapjában gyalázták Varga Juditot

Van ez a Munkások Újsága című nagyszabású sajtótermék, amely Szanyi Tibor Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) nevű pártjához köthető. Ha eddig nem hallott róla senki, nem maradt le semmiről, azonban most igazán kitettek magukért a sajtóterméknek nehezen nevezhető portál firkászai, ugyanis Varga Judit igazságügyi miniszterről képesek voltak összedobni egy olyan kis szösszenetet, amire még Homonnay Gergely gyurcsányista aktivista is csak csettintene – írja a 888.hu.
A cikk apropója az volt, hogy a magyar igazságügyi tárca vezetője is reagált George Clooney minap tett nyilatkozatára. Varga Judit ezt írta:
„Ha George Clooney legközelebb mifelénk jár, szívesen vendégül látom egy valódi kávéra, és akár még a magyar jogállamiság valós helyzetéről is tájékoztatom, ha a tények is érdeklik. Ígérem, hogy az amerikai filmipar anomáliái kapcsán nem fogom nyilvánosan kritizálni, hiszen arról körülbelül annyi információval rendelkezem, mint ő a közép-európai politikai helyzetről. Valóság. What else Mr. Clooney?”
Ez ihlette meg az ún. Munkások Újságát, hogy a következő címmel jelentessen meg egy írást: Varga Judit már nagyon szerelmeskedne George Clooneyval. A cikk lényege, hogy fogják az egyes mondatokat, és lefordítják azokat, elmagyarázzak a kedves olvasóknak, mit is akart mondani pontosan a miniszter.Eszerint:
  • Ha George Clooney legközelebb mifelénk jár = Gyere már Klúni a Vészhelyzet óta rád várok!
  • Szívesen vendégül látom egy valódi kávéra = Azonnal mehetünk kecóra.
  • Ígérem, hogy az amerikai filmipar anomáliái kapcsán nem fogom nyilvánosan kritizálni = Nem érdekel a méret!
  • Hiszen arról körülbelül annyi információval rendelkezem, mint ő a közép-európai politikai helyzetről = Két menet sokat enyhíthet a különbségeken.
Baloldali humor, baloldali színvonal. Így kell egy családanyát emberként és nőként is lealacsonyítani és megalázni. Bár biztos csak viccnek szánták, mert a humor baloldali műfaj, ugyebár…Forrás: Magyar Nemzet
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató