2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Novák Katalin: patriotizmus nélkül nem lehetünk sikeresek

Patrióta, a nemzeti érdekeket és értékeket a középpontba helyező megközelítés nélkül nem lehetünk sikeresek - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken a Facebook-oldalán.

Novák Katalin beszámolt arról, hogy a Mathias Corvinus Collegium és a Danube Institute meghívására részt vett Patriotic Talks elnevezésű online nemzetközi konferencián.
"Elmondtam, hogy számomra a hazaszeretet a kultúránk, a hagyományaink és a keresztény értékeink mindennapi tiszteletét jelenti"
- írta.A miniszter úgy fogalmazott:
"törődünk honfitársainkkal, és egyéni céljaink megvalósításakor a közösségi érdekeket is szem előtt tartjuk". Kiemelte, "patrióta, a nemzeti érdekeket és értékeket a középpontba helyező megközelítés nélkül nem lehetünk sikeresek". Magyarország a patrióta gazdaságpolitikának köszönhetően az elmúlt években jelentős gazdasági sikereket ért el, a belső erőforrásokra támaszkodó családpolitika pedig nemzetközi ismertségre és elismertségre tett szert
- tette hozzá.Novák Katalin kitért arra is, hogy a patriotizmusnak ma mégis sokan negatív jelentést tulajdonítanak, mert "az uralkodó nyugati liberális gondolkodás a nemzeti tradíciók, értékek meghaladásában, a +nemzetiről+ a +nemzetközire+ történő felváltásában hisz".Forrás: ATV
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató