2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

USB-kártyákkal csalhatta el Biden a választást Pennsylvaniában

Nagyjából 120 ezer voks jogszerűségét kérdőjelezi meg az amerikai haditengerészet korábbi parancsnokának vallomása.Miközben a baloldali média mindent elkövet annak érdekében, hogy eltusolja azokat az alsó hangon kétes eseményeket, amelyek felvetik a választási csalás gyanúját az Egyesült Államokban, Donald Trump és ügyvédcsapata nem hátrál meg, továbbra is zajlanak a perek.Szerdán a pennsylvaniai Gettysburg városában Gregory Stenstrom járult a bíróság elé, akinek a vallomása egy sor új kérdést vet fel. Stenstrom, aki az amerikai haditengerészet parancsoka volt korábban megfigyelőként dolgozott a választás napján Delaware megyében. A veterán katona most az informatika területén dolgozik.
Állítása szerint 47 USB-kártyának veszett nyoma, amelyeket november 3-án használtak a szavazás során és elmondása szerint 120 ezer szavazat jogszerűsége kérdőjelezhető meg.
Személyesen láttam, hogy az USB-kártyákat a szavazógép-raktár felügyelője többször is feltöltötte a szavazógépekbe. Ezt a személyt nem figyelik, nem része annak a folyamatnak, amelyet láthatok, és egy zacskónyi USB-vel jár – fogalmazott.Stenstrom állítása szerint a kártyákat felhasználhatták illegális szavazatok hozzáadásához az állami szavazatszámlálásnál – és azt is állította, hogy nem lehetett normálisan ellenőrizni, hogy a szavazatszámlálók miként kezelték a szavazólapokat.  Stenstrom azt is elmondta a bíróságon, hogy értesítette a hatóságokat a szavazólap nem megfelelő kezelésével kapcsolatban, azonban senki sem csinált semmit.
Szó szerint könyörögtem a hatóságoknál, hogy vegyék le az igazságügyi bizonyítékokat a számítógépekről. Ez egy egyszerű folyamat. Nem kellett volna több, mint egy óra, hogy mind az 5 gépet átvilágítsák. Ezt soha nem tették meg kifogásaim ellenére, és ez három hete történt
– mondta.Pennsylvaniában Joe Biden alig több mint 80 ezer szavazattal győzte le Donald Trumpot.  Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató