2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A BLM vezetője szerint Biden csak kihasználta őket

A Black Lives Matter (BLM, A fekete életek számítanak) egyik alapítótagja azzal vádolta meg Joe Biden demokrata elnökjelöltet, hogy kihasználta a globális mozgalom erőfeszítéseit, miközben elítéli a rendőrségi források megvonására irányuló törekvéseiket – közli a Breibart hírportál.
Melina Abdullah, a BLM mozgalom Los Angeles-i vezetőjének szavai az e heti tüntetéssorozaton hangzottak el a város polgármesterének, a demokrata Eric Garcettinek a háza előtt. A tiltakozás célja az volt, hogy megakadályozzák, hogy a város polgármestere esetleg pozíciót kapjon egy lehetséges Biden–Harris-adminisztrációban.
– Tisztázni szeretnénk, hogy miután boldogan kitessékeltük a Trump-kormányt a Fehér Házból, nem fogjuk beengedni a liberális fehér felsőbbrendűséget Joe Biden alakjában! Nem számít, hogy Kamala Harris az alelnöke, ha arra használja a fekete bőrű nőt, hogy bevonja az elnyomó rendszerébe, olyan elnyomó emberek mellé, mint Eric Garcetti!
– figyelmeztetett Abdullah. Arra is emlékeztette követőit, hogy a liberálisok között is számos olyan akad, aki a fehér felsőbbrendűséget hirdeti, és ellenük ugyanúgy harcolniuk kell. A csoportnak az a gondja a demokrata városvezetővel, hogy elutasította a rendőrség anyagi forrásainak megvonását, miközben szerintük Los Angeles általános költségvetésének 54 százalékát a városi rendőrkapitányságra fordítják.Joe Biden kampányában többször egyértelművé tette, hogy ellenzi a „Defund the police”, vagyis a rendőrségi források megvonására irányuló mozgalmat.
– Nemcsak, hogy nem akarom megvonni a rendőrség támogatását, hanem én vagyok az, aki háromszázmillió dollárral többet követelne a helyi rendőrségnek, a közösségi rendfenntartásnak!
– nyilatkozta a demokrata párti politikus.  Forrás: Magyar Nemzet 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató