2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Retteg az SZFE bohócainak a vezére: a teljes ellenállást, blokádostul, mindenestül személy szerint az én nyakamba varrják

Nyilatkozott a Csernai nevű SZFE-vezér.Elmondása szerint jó nagy szarban van:
Jelenleg zajlik ellenem egy közigazgatási eljárás, birtoksértő magatartás miatt. Ha jól értelmezem ezt a beadványt, azt jelenti, hogy én vagyok az oka, hogy Szarka Gábor kancellár nem tudott bejutni a blokád alatt tartott egyetemre október 8-án, amikor több tucatnyi hallgató állt sorfalat a blokád és a követeléseink védelmében. Már többedszer érződik az a szándék az illegitimnek tekintett vezetőség részéről, hogy a teljes ellenállást, blokádostul, mindenestül személy szerint az én nyakamba varrják.
Hozzátette:
Novák Emil és Szarka Gábor nyújtotta be, az egész dokumentum mellékletekkel együtt körülbelül nyolcvan oldalas. Csatolták többek között az SZMSZ-t, illetve az alapító okiratot is, valamint két újságcikket: az egyik egy korábban velem megjelent interjú, amit az egyetemfoglalás kapcsán adtam, a másik pedig a konkrét október 8-i eseményről szól. Valójában egyik cikk sem bizonyítja, hogy én, egy személyben akadályoztam volna bármit is. Mindkettő arról szól, hogy itt bizony egy közösség van, akik a saját igazukat próbálják megvédeni és érvényesíteni.
Végül ezzel zárta a gondolatait:
Hogy mikor és milyen döntést hoznak majd, nem tudom, de bizakodó vagyok.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató