Hiába vergődött Ujhülye: ismét teljes érdektelenségbe fulladt az európai parlamenti LIBE bizottság vitája

Varga Judit igazságügyi miniszter a Facebookon tette közzé, hogy:

Ujhelyi István és a magyar ellenzék erőlködése ellenére ismét teljes érdektelenségbe fulladt az európai parlamenti LIBE bizottság vitája! Az ülésen sem a nemzeti kormányok, sem a német soros elnökség nem vett részt és az EP képviselőkből is csak hatan kívántak felszólalni.
Ebből is jól látszik, hogy az európai intézményeknek is kellemetlen teher már ez az ügy. A baloldal megalapozatlan támadásai lassan süket fülekre találnak. A LIBE-komédia megbukott, és ezen már nevetni sem lehet.
Irigylem azokat, akiknek a koronavírus-válság közepette ideológiai alapon történő nyomásgyakorlásra is jut ideje. Míg a demokratikusan megválasztott magyar kormány a járvánnyal küzd, az EP LIBE szakbizottsága továbbra is mindent megtesz, hogy mondvacsinált okokból minket támadjon. A 7. cikk szerinti eljárásokra hivatkozva a LIBE balliberális és migrációpárti képviselői ma délután is elmondták a szokásos Magyarországgal szembeni lózungokat.
A hab a tortán, hogy még a decemberre tervezett meghallgatás is elmarad a Tanácsban a 7-es cikkelyes eljárás kapcsán.

Check Also

Kamu Geri kihasználja a rendkívüli jogkörét, és tíz százalékkal emeli meg a gyermekétkeztetés díját

Karácsony Gergely bejelentette, tíz százalékkal megemeli a gyermekétkeztetés díját a fővárosi fenntartású köznevelési intézményekben, óvodákban, …