2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Lemigránsozta a 444.hu és a Qubit a kárpátaljai és a délvidéki magyarokat

  • További érdekesség, hogy az arab és néger érkezőket kizárólag menekültnek hajlandóak hívni, de ha Kárpátaljáról érkezik egy magyar fiatal tanulni az már „bevándorló” és „migráns”.
Azok után, hogy hétvégén képesek voltak a fél Párizst lángokba borító és 100 rendőrt megsebesítő antifa tüntetést „békésnek” és „felvonulásnak” titulálni, nem lehetünk túlzottan meglepődve, de azért mindig van lejjebb.A milliárdos veszteséget termelő, misztikus pénzügyi háttérrel rendelkező 444.hu tudományos hírek hamisításával foglalkozó blogja, a Qubit ismét villantott „Így vált Magyarország bevándorlóországgá az elmúlt négy évben” című „elemzésében”. A cikk kiindulópontja az, hogy
Ha sorba rendezzük a tagállamokat aszerint, hogy százezer lakosra vetítve hol adták ki a legtöbb új tartózkodási engedélyt, az látszik, hogy Magyarország a középmezőnyben van.
- írják. Vagyis a Qubit szerint Magyarországra ugyanannyi migráns érkezik, mint a skandináv államokba vagy mondjuk Ausztriába. A cikkből persze kiderül, hogy kik ezek a misztikus „bevándorlók”:

a felsorolt 68 ezer fő jelentős része kárpátaljai és délvidéki magyar.
 

Az is természetes, hogy a Kárpátaljáról ennyivel többen érkeznek, mint a Délvidékról, előbbiben ugyanis nem lehet kettős állampolgárságért folyamodni, utóbbiban pedig igen. A maradék mindenféle érkező a magyarok töredéke, és ők is főleg tanulási célból érkeznek és kapnak ideiglenes tartózkodási engedélyt, Kínából például ezerkétszáz diák érkezett magyar – főképp orvosi – egyetemekre tanulni, és fizeti az ösztöndíjat.

Az egészben egyébként nem is az a nyilvánvaló hazugság undorító, hogy próbálják beetetni velünk, hogy annyi migráns érkezik hozzánk, mint Svédországba – amit a cím implikál – hanem az, hogy

egyébként a 444-en véletlenül sem hívnak bevándorlónak néger és arab migránsokat. Ezt a kifejezést csak határon túli magyarokra hajlandóak használni.

Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató