Most takarodjon el jobboldalról az összes beteglelkű, akik hazánkat sodorják veszélybe

2022-ben háború lesz!

 

A magyar miniszterelnök esszéjében hívott minket háborúba.

 

Háború lesz Magyarországért, háború azért, hogy a normalitás maradjon meg hazánkban, és ne a felforgató liberális, nyugatról importált beteg eszme. A mi oldalunk szívesen harcol, tesszük a dolgunkat, alázattal, sokszor többet teljesítve mint a 30-40 fős kormánypárti szerkesztőségek.

Harcolunk az olyan beteg világ ellen, ahol a kábítószer az úr, és a gender. A mi világunkban az apa az férfi, és az anya az nő. És jön Szájer József, aki ezt az egészet most romba dönti. Így nem maradt más, hogy leírjuk azt:

Tisztuljon meg a Fidesz, jöjjenek a fiatalok és az ilyen beteg lelkek takarodjanak el végleg az útból, mert ezek a belső ellenségeink. Ezek nem értik azt, hogy Magyarország, a mi hazánk a tét.

Takarodjon el erről az oldalról mindenki, aki beteges életével veszélybe sodorja harcunkat. Szemen köpi Magyarország miniszterelnökét, aki napi harcokat vív a normalitás mellett kiállva. Azért is takarodjon el innen, mert mi ilyen beteg lelkületűekkel, nemhogy háborúba nem megyünk, nemhogy együtt harcolni nem kívánunk velük, hanem ugyanolyan ellenségeink mint Sorosék és holdudvara.

Check Also

Toroczkai: 2021-ben a közösségi médiát kell megostromolni – irány a Hundub, a “magyar Facebook”!

1848-ban nyomdát, 1956-ban rádiót, 2006-ban tévészékházat, 2021-ben pedig a közösségi médiát kell megostromolni. Most még …