2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

"Úgy viselkedtek, mint a Gestapo" - a gangbang-party szervezője panaszt nyújtott be a rendőrség ellen

Mint ismert, Brüsszelben gangbang bulika volt. Ott kapták rajta Szájer Józsefet, aki elismerte, hogy hibázott és visszavonult a politikából, illetve kilépett a Fideszből. Ugyancsak jelen volt Von der Leyen közvetlen munkatársa is, de a legfrissebb információk szerint egy észt diplomata is ellátogatott a partira.Még rengeteg dolog ki fog derülni... A szervező a HLN nevű híroldalnak nyilatkozott és elmondta, hogy nem ért egyet a korlátozásokkal, illetve ő maga panaszt tett a rendőrök agresszivitása és a rendőrök homofóbiája ellen.A házigazda szerint pénteken 12-15 ügynök tört be a szexpartira. A férfi nem hajlandó elfogadni azt a tényt, hogy a rendezvények most tiltottak.
„Az embereknek találkozniuk kell, és tiltakozniuk kell e szabályok ellen. Mint más országokban. Ideje gazdasági szempontból cselekedni. Nem állíthatnak meg senkit."
A szervező szerint a rendőrség nagyon agresszív volt. „A rendőrség megtámadott minket, mint a Gestapo. Papírok nélkül jöttek be. Homofób megjegyzéseket tettek a vendégeimre. A rendőrségnek tiszteletben kell tartania a melegeket, papírok nélkül nem léphetnek be ”- mondta a buli szervezője, aki panaszt tett a rendőrség ellen. A rendőrség nem akarja kommentálni az ügyet, amely most az ügyészségen van.

Észt diplomata is érintett

Az észt külügyminisztérium megerősítette, hogy egy észt diplomata is részt vett a partiban. Ezt írja a Politico híroldal: "A diplomata elnézést kér a Covid intézkedések megsértése miatt" - közölte a Külügyminisztérium szóvivője.

 Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató