FeGyőr az ATV-ben buzizott, Rónai Egon csitította le

Az ATV-n szemtanúi lehettünk a Momentum végső morális megsemmisülésének, mikor Fekete-Győr András kikezdte a politikusok szexuális irányultságát.

Nem sok olyan kezdeti állítása maradt a Momentumnak, amelyre hároméves fennállása során ne cáfolt volna rá a párt. A hangzatos szólamokból, mint például, hogy Gyurcsány takarodjon a közéletből, végül az lett, hogy a DK vezérével közösen futnak neki 2022-nek. A kiüresedő tartalom ellenére a látszatot azonban próbálták megőrizni. Azt, hogy ez egy friss, fiatalos és nyugatos szervezet.

Mostanáig.

Miután összefogtak a Jobbikkal, nem zavarja őket a rasszista, antiszemita szövetség sem, de most itt van a homofóbia is. Úgy látszik, hogy nekik ezt is lehet…

Évtizedek óta lehet tudni, hogy Szájer József homoszexuális politikus

– kezdett bele mondandójába a jobbikos momentumos Fekete-Győr. Megmutatva, hogy az önképe szerint nyitott, toleráns, elfogadó, toleráns, nyílt társadalmat imádó 21. századi pártjában számon tartják a politikusok szexuális beállítódását.

Rónai Egon azonnal vissza is kérdezett, hogy

ezt így ön ki meri jelenteni?

Majd azt is hozzátette, hogy ezt eddig egyedül Terry Black állította, aki a jelek szerint komoly igazodási pontnak számít a Momentumnál. Annyival muszáj kiegészíteni az ATV-s műsorvezetőt, hogy a szintén nagyon nyitott és toleráns SZDSZ egykori képviselője, Ungár Klára is célkeresztbe állította már Szájer homoszexualitását. Mert ez nekik nem téma, ez nekik nem kérdés, ez nekik alap, csak közben azért folyamatosan kihangsúlyozzák, ha az ellenoldal politikusairól van szó. Nem téma, de azért szóba hozzák, hogy téma legyen. Hogy tudjanak min csámcsogni.

Majd Fekete-Győr annyira belejött a homofóbiába, hogy kijelentette:

De nagyon sok más fideszes politikusról is ez a hír járja egyébként. Ezek majd szépen ki fognak derülni.

Ez a hír járja” – mártózik meg a gondolatban kéjesen Fekete-Győr, és közben a legkevésbé sem zavarja, hogy pletykákra alapozva kezdi ki politikustársai vélt szexuális irányultságát. Végezetül pedig a nyilvánosságra kerüléssel még meg is fenyegeti őket. Mert mint tudjuk, ez nem téma, de azért Fekete-Győr már nagyon várja, melyik politikusról derül ki legközelebb, hogy a vele azonos neműekhez vonzódik.

 

Check Also

Életveszélyben van a megkéselt rendőr

Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők az Újpesten csütörtök reggel megkéselt rendőrt – közölte az …