Trump: “Ha nem számoljuk fel azt a borzasztó csalássorozatot, amely a 2020-as választásokon történt, nincsen többé országunk”

Az amerikai elnök szerint: Régóta világos volt, hogy a demokrata politikai gépezet választási csalást követ el, Detroitól, Philadelphiáig, Milwaukeeig, Atlantáig és annyi más helyen.

Ebből közlünk részleteket:

Köszönöm! Talán ez a legfontosabb szónoklat, amelyet valaha elmondtam. Szeretnék aktuális információkat adni arról az elképesztő küzdelemről, amelyet azért vívunk, hogy leleplezzük azokat a hatalmas csalásokat és rendellenességeket, amelyek a nevetségesen hosszú november 3-i választásokon lezajlottak. Azelőtt volt egy választási napunk, most választási napjaink, heteink és hónapjaink vannak. Rengeteg rossz dolog történt ebben a nevetségesen hosszú időszakban. (…) gyakorlatilag semmit nem kell bemutatnunk ahhoz, hogy gyakorolhassuk egyik legnagyszerűbb kiváltságunkat, a választói jogot. Elnökként nincs fontosabb kötelességem mint az Egyesült Államok törvényeinek és alkotmányának védelme. Ezért vagyok elkötelezett a választási rendszerünk megvédésével szemben, amely most koordinált támadás és ostrom alatt áll. Az elnökválasztásig vezető hónapok során figyelmeztettek minket, ne jelentsük be idő előtt a győzelmet. Többször is elmondták, hetekig, hónapokig tarthat mire megvan a győztes, mire megszámolják a levélszavazatokat és hitelesítik a végeredményt. Az ellenfelemnek azt mondták, tartsd távol magad a választásoktól, mi megoldjuk, ez a választás már eldöntetett. Úgy tettek, mintha már tudnák, mi lesz a választás kimenetele, elrendezték, és talán tényleg! Nagyon szomorú ez az országunknak. Nagyon-nagyon különös volt, hogy néhány nappal később már kijelentették, ki a győztes, mikor sok-sok kulcsállamban még csak számolták a szavazatokat. Az alkotmányos eljárásnak tovább kell folynia, továbbra is megvédjük a választás hitelességét, azzal, hogy biztosítjuk MINDEN legális szavazat megszámolását és nem engedjük megszámolni az illegális szavazatokat. Ez nem csak annak a 74 millió amerikainak a választásáról szól, akik rám szavaztak. Ez arról szól, hogy az amerikaiak biztosak legyenek benne, hihetnek a választási rendszerben, hihetnek a választásokban, a mostaniban és azokban, amiket a jövőben tartanak.

Régóta világos volt, hogy a demokrata politikai gépezet választási csalást követ el, Detroitól, Philadelphiáig, Milwaukeeig, Atlantáig és annyi más helyen. Idén mindez abban volt más, hogy a demokrata párt könyörtelenül szorgalmazta tízmilliónyi levélszavazat kinyomtatását és elküldését ismeretlen címzetteknek – gyakorlatilag mindenféle biztosíték nélkül!

A billegő államokban több tucat megyében többen voltak a regisztrált szavazók, mint ahány választásra jogosult állampolgár él az adott megyében, csak Michiganben 67 ilyen megye van.

Kész vagyok elfogadni minden PONTOS választási eredményt. Remélem Joe Biden is kész erre! Nincs mit bizonyítanunk, meg van a bizonyíték! Már most több tízezer illegális levélszavazatunk van, amellyel megsemmisítjük a billegő államok választási eredményét. (…) A borítékokat kell megnézni, az azokon található aláírásokat. Azokból minden kiderül, amire szükségünk van. Ez az abszolút minimum! (…) Ha nem számoljuk fel azt a borzasztó csalássorozatot, amely a 2020-as választásokon történt, nincsen többé országunk!

Forrás: ma7.sk

Check Also

Külső fenyegetés miatt lezárták a Capitoliumot – Videók

Lezárták helyi idő szerint hétfőn délelőtt a Capitoliumot egy külső biztonsági fenyegetés miatt, írja a BBC nyomán …