2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Robban a jobboldali bomba: Lebuktattak egy ellenzéki pedofil újságírót a Magyar Hangból

Ezt ismét ők kezdték, külföldi segítséggel. Akkor jöjjenek az ellenzéki oldal pedofiljai.   Nagy visszhangot váltott ki Bayer Zsolt a Hír TV csütörtöki, Háttérkép című műsorában elmondott története, amiben a Szájer-ügy apropóján az “elfajzásról” beszélt, megemlítve, hogy “egy régi barátja és harcostársa bevallotta, azért szeretett Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak”. Szily László a 444-en már “fideszes barátról” írt, ez a hír járta be aztán a médiát, majd Bayer a blogján a tőle megszokott kemény szavakkal figyelmeztette a baloldali újságírót a tévedésre. A régi ismeretségek és közös szerkesztőségi évek alapján számunkra nem volt nehéz kitalálni, hogy kire utalhatott Bayer Zsolt: egy, a G-nap után átállt közismert riporterre, aki korábban a Magyar Nemzetben, ma pedig a Magyar Hang egyik vezetőjeként írja világjáró tudósításait. El is értük a férfit, aki a távol-keleti kalandokat egyáltalán nem tagadta, de hangsúlyozta: 18 év alatti fiúkkal sehol nem volt együtt, mást bűncselekménnyel vádolni pedig önmagában is bűncselekmény. Megkerestük Bayer Zsoltot is, aki nem akarta megnevezni az érintettet, de mint mondta, a bíróság előtt kész tanúskodni az ügyben. Bayer Zsolt a Hír TV ismert műsora, a Háttérkép legutóbbi adásában Boros Imrével és Bogár Lászlóval beszélgetett a Szájer-ügy erkölcsi vonzatairól. Így került szóba a lefelé tartó spirál, amiből nehéz kitörni. Ennek apropóján hozta fel Bayer Zsolt a történetet (a Hír TV videóján 7 perc 20 másodperctől):
Egykorvolt barátunk, harcostársunk egy 12 órás autóúton félve, dadogva, majdhogynem sírva vallotta meg nekem, hogy homokos. 12 órára volt szükség, hogy ezt be merje nekem vallani 20 évvel ezelőtt. Mondtam, hogy semmi baj, ettől még barátunk maradunk. Ugyanez az ember két év múlva, a legkisebb skrupulus, fenntartás és zavar nélkül, röhögve mesélte, hogy ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak. Két évre volt tehát szüksége. Értitek ugye, hogy a lefelé tartó spirállal mire is gondolok?
Ezt sikerült Szily Lászlónak a 444-en benéznie, számára ugyanis természetes, hogy Bayer Zsoltnak csak fideszes politikus barátai lehetnek. Nem kell ecsetelni, hogy a 444-es cikk pillanatok alatt hatalmas karriert futott be a neten, mire Bayer a Bádogblogon figyelmeztette a hazugságra Szilyt:
Szily László, a nagy drogtesztelő és fogyasztó (…) tegnap este már erősen be volt állva, amikor megtekintette a Háttérképet a Hír TV-n. Megtekintette, aztán cikket írt róla, amelyben összefoglalta saját fantáziáját és vágyait.
Felhívtuk Bayer Zsoltot, árulja el, ha nem politikusra, akkor milyen régi barátra utalt (habár a személyt és a történeteit régóta ismerve nem volt nehéz ezt kitalálni), ám műsorvezető kollégánk csak annyit mondott: ha kell, akkor vele együtt számos fültanú igazolhatja a bíróság előtt, hogy azon a bizonyos erdélyi úton valóban elhencegett az érintett a történetekkel.  Telefonon a lap elérte a szóban forgó újságírót is, aki hosszú időn keresztül a Magyar Nemzet világjáró riportere és titkosszolgálati ügyekben meglehetősen jártas kollégája volt – azóta is rendre feltűnt nagy port kavart, minden bizonnyal egy vagy több titkosszolgálat működésével összefüggő botrányokban, leleplezésekben. Jelenleg a Simicska Lajos-féle G-nap után 180 fokos fordulatot vevő újságíróknak menedéket nyújtó szerkesztőség, a Magyar Hang egyik vezetője. Az érintett kollégával hosszan beszéltünk, s kifejtette: valóban beszélgetett sok mindenről Bayer Zsolttal azokon az erdélyi riportkörutakon és sosem titkolta, hogy a fiúkat szereti, továbbá, hogy volt már számos kalandja a Távol-Keleten is. Kiskorúakkal azonban sosem létesített szexuális kapcsolatot – állította –, nyomatékosítva, hogy bárkit bűncselekménnyel vádolni önmagában bűncselekmény.
Komikus, hogy a Magyar Hang – az összes baloldali orgánumhoz hasonlóan – teljesen ráfixálódott Szájer József egyébként a PS-en is bőven taglalt botrányára, amiből ők igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni. Az új szám teljes címlapját a Szájer-ügy következményeinek szentelik, a vezércikket a Magyar Hang vezető újságírója jegyzi, így lóbálva meg benne a morális furkósbotot:
Borkai – Kaleta – Szájer: szép sorminta, és erős a gyanúm, hogy messze nincs vége.
Utóbbiban a vezető újságírónak alighanem teljesen igaza van.     Huth Gergely összefoglalója a Pestisrácok.hu-n jelent meg  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató