Nevezheted a disznót macskának, attól még disznó marad!

A celebek elkezdtek kikelni magukból, mert a kormány módosított az Alaptörvényt. Belekerült, hogy az anya nő, az apa férfi…

Hrutka János, Ördög Nóra, D. Tóth Kriszta, Lilu… ezek a nímandok kezdtek visítani. Meg is osztottuk a fáradt véleményeiket is.

Erre jött most egy frappáns válasz:

Tisztelt liberális honfitársaim, tisztelt magyar celebek.

Ugye van valami, ami a legfelvilágosultabb gondolkodásmód mellett is szokatlan az alábbi képen? Valami rendhagyó, ami nem teljesen illik oda. Ha érdekel, azt is elmondom, mi ennek az oka.

Bár mindkettőnek 4 lába, 2 füle és két szeme van, és számos más tulajdonságukban megegyeznek, de hiába nevezed a disznót Cirminek, attól az bizony még disznó marad. És nem azért mert egy érzéketlen begyöpösödött dinsznofób náci vagyok, és nem is azért mert O1G, hanem azért, amiért a 2*2 a legnagyobb jóindulat vagy tolerancia ellenére sem lesz 5, de 3 vagy 4,5 sem.

A macskát nem a neve, nem az alaptörvény, hanem a génjei teszik macskává, ahogy a férfit sejtjeiben található XY és a nőt az XX ivari kromoszómapár.

A család természettudományos szempontból olyan egyedek együtt élő közössége, melyeket vérségi kapcsolat (genetikai rokonság) köt össze, és ezen sem TI magyar celebek, sem az Open Society Foundation, de még a Hágai Nemzetközi Bíróság sem tud változtatni.

És ez nem azt jelenti, hogy a disznó bármilyen szempontból értéktelenebb volna, mint a macska, pusztán azt, hogy más. Más, mert disznónak született, saját akaratától függetlenül.

Ettől persze még lehet szép, lehet aranyos, megtaníthatod nyávogni és dorombolni, de azzal hogy macskaként kezeled, amellett hogy bohócot csinálsz magadból és belőle, azt a lehetőséget is elveszed tőle, hogy saját identitásában bizonyíthassa a társadalom számára, hogy egy disznó disznóként is lehet épp olyan értékes tagja az állatvilágnak, mint bármelyik macska.

Tisztelettel,

Polgári Demokrata

Check Also

Mostantól Donáth Anna az arcátlanság mértékegysége

Hidvéghi Balázs belerúgott egyet a momentumos hazaárulóba:   „A momentumos EP-képviselő Facebook-bejegyzésében egyenesen Orbán Viktort …