2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Vadai fenyegetőzik: a balliberális kétharmad elsöpri az alaptörvényt

Emelték a tétet! Gyurcsány alelnöke már a kormányrúdnál látja a szivárványkoalíciót. Nem rejtette véka alá, alaptörvényestől tervezi(k) elsöpörni a jobboldali, keresztény, nemzeti kormány által megalkotott rendszert.
„Azt gondolják, hogy elvesztik a kétharmadot. Csak abban nem gondolkodtak, hogy aki nyer a jelenlegi választási rendszer alapján, az kétharmadot is szerezhet. Márpedig őszintén szólva hogyha az ellenzék a következő időszakban még erőteljesebben dolgozik – és ezen vagyunk közösen –, és megteremtődik annak a lehetősége, hogy a következő demokratikus kormány kétharmadot tudjon szerezni, akkor ezt az alaptörvényt ebben a formájában nem lehet megtartani.”
Vadai Ágnes, a DK alelnöke az ATV Egyenes beszéd december 17-i adásában arról, miért volt fontos és sietős a Fidesz-KDNP számára az újabb alaptörvény-módosítás. Gyurcsány örökké ideges női balkeze tehát belengette, ha kétharmaddal győz a szivárványkoalíció 2022-ben, elsöprik az Orbán-kabinet által kidolgozott alaptörvényt; nyilván annak minden pozitív, nemzeti, a kereszténységet és a hagyományos családmodellt védő rendelkezésével együtt. A helyzet fokozódik, emelték a tétet – lesz mit megvédenünk 2022-ben!Forrás: Csakegymondat.blogstar.hu 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató