2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Boldog István reméli, az Alaptörvény friss módosítása azt jelenti: nem lehet megrendezni a Pride-ot úgy, ahogy eddig

A saját falumban is vannak olyanok, akik homoszexuálisak, beszélünk is egymással, ha segítséget kér, segítek is neki, de ő soha nem szokta magát mutogatni, meg Pride-ra járni, hogy mutogassa, hogy ő egy más ember.
(Boldog István, 2020.12.18.) Boldog István, a Fidesz országgyűlési képviselője a mezőtúri televízió vendége volt, ahol 25 perces interjút készítettek vele.Megemlítette a legutolsó alaptörvény-módosítást, amelyben rögzítették, hogy az anya nő, az apa férfi, illetve azt, hogy védik a gyermek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, valamint biztosítják a Magyarország alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelésben való részesülését. Boldog szerint a hazai ellenzék, de az Európai Unió is ott tart, hogy mindent elkövetnek, hogy „az LBTQ-propagandával megfertőzzék a gyermekeinket”, de így, hogy az alaptörvényben „ezt rögzítettük”, csak alaptörvény-módosítással lehet ezzel ellentétes törvényeket hozni.
„Én bizakodó vagyok, hogy az alaptörvénynek ez a passzusa ez azt is jelenti, hogy mostantól a Pride-ot Budapesten nem lehet olyan körülmények között megtartani, ahogy eddig tették, hogy a főváros legszebb főutcáján végigvonulnak a magamutogató emberek”
- mondta. De hozzá tette a képviselő, hogy
„mindenki olyan ferde hajlamú, amilyen akar, én tőlem lehet 200 gender is otthon, a hálószobájában. De kint az utcán, a gyermekeinknek mutogatva magát, meg másoknak, ezt nem!”
Boldog István egyébként korábban is követelte már a Pride betiltását.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató