2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Lemigránsozta Jézust, Máriát és Józsefet a lengyel balközép párt

A nemzetközi migránsnapot a Szent Család fotójával ábrázolt poszttal köszöntötte a Lengyelországban 10 százalékos támogatottságú Wiesna (Tavasz) párt, mondván: „Ne felejtsd el utálni a migránsokat, amikor egy közel-keleti család történetét ünnepeled, amely külföldön keresett menedéket.” Mondjuk, ha ezt Mohamedről és Allahról írták volna, most vélhetően véres varsói hírekről kellene számot adnunk...A Szent Család képével emlékezett meg az ENSZ jóvoltából december 18-án ünnepelhető a migránsok világnapjáról (International Migrants Day) a Tavasz nevű, parlamenten kívüli szociáldemokrata-liberális párt – számolt be róla a V4NA hírügynökség. „A migránsok világnapján emlékeztetünk arra, hogy az emberi jogok mindenkire vonatkoznak. Ellenezzük a gyűlöletet, és támogatjuk a nyitott, barátságos és sokszínű társadalom jövőképét. Egy olyan társadalmat, ahol mindenki otthon érezheti magát”, fogalmaztak.Eddig még akár rendben is volna (leszámítva, vajon miért hangsúlyos megint a Nyitott Társadalom?!), csakhogy a megemlékezést karácsonyi köntösbe kívánták csomagolni, így a Szent Családot ábrázoló képpel illusztrálták, mondván:
Ne felejtsd el utálni a migránsokat, amikor egy közel-keleti család történetét ünnepeled, amely külföldön keresett menedéket„.
(Azon most ne is akadjunk fenn, hogy József és családja csak Heródes haláláig maradtak Egyiptomban, utána visszatértek Názáretbe, így a hasonlat csúnyán sántít, ha tekintetbe vesszük az Európába most érkező illegális migránsok ”hazatérési szándékát„.)Nincs mellébeszélés:
az egykori polgármester, Robert Biedron alapította szocdem-libernyák párt lemigránsozta Jézust.
Ja, meg Máriát és Józsefet.
Ha már blaszfémia, legyen kövér!
Mondjuk így azért eléggé érthető, ha mostanság kissé kivannak a lengyel keresztények. De hát ez, ugye a béke vallása, mit tehetnének a tolerancia vallásukat gyalázó bajnokai ellen?
Érdekes, de az ilyesmit az iszlamisták valahogy másképp intézik...
Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató