Kocsis Máté: A járvány gazdasági hatásait enyhíteni kell, nem hisztizni, főpolgármester úr!

Esetleg a világjárvány közepén nem kellene nagyvonalúan szórni a pénzt tanácsadókra, politikai kinevezettekre.

„A rend kedvéért

A kis- és középvállalkozások és az egyéni vállalkozók iparűzési adójának csökkentése most azért elengedhetetlenül szükséges, hogy a világjárvány gazdasági hatásait túléljék. Azért, hogy jobban meg tudják tartani a munkahelyeket.

A budapesti vállalkozásoknak nincs százmilliárdnyi tartaléka, Karácsonyéknak van, Tarlóstól örőkölték. Emellett Budapest így is a legnagyobb bevétellel rendelkező magyar város.

Esetleg a világjárvány közepén nem kellene nagyvonalúan szórni a pénzt tanácsadókra, politikai kinevezettekre, buszmutyira, a Lánchíd pofátlanul túlárazott felújítására és a brüsszeli áskálódásra. Nem kell engedni, hogy a Demszky-Hagyó korszak emberei lopjanak a fővárosi önkormányzatnál és akkor jut pénz adócsökkentésre.

Nem a főpolgármesternek kell pénzügyi segítség, hanem a budapestieknek. A járvány gazdasági hatásait enyhíteni kell, nem hisztizni, főpolgármester úr!”- írta Kocsis Máté a Facebookon.

 

Check Also

Mostantól Donáth Anna az arcátlanság mértékegysége

Hidvéghi Balázs belerúgott egyet a momentumos hazaárulóba:   „A momentumos EP-képviselő Facebook-bejegyzésében egyenesen Orbán Viktort …