2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Itt a dráma: Gyurcsány vezeti a moslékot és kihirdette programjukat diadalittasan

Portálunk már beszámolt róla, hogy Gyurcsány bekebelezte az egész baloldalt, az ellenzéki összeborulás keretében a következő országgyűlési választásokon a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a mérhetetlen támogatottsággal bíró Párbeszéd közös listát állítanak. A bukott miniszerelnök miután maga alá gyűrte a komplett hazai balliberális oldalt diadalittas állapotban klaviatúrát ragadott és programot hirdetett a Facebook-oldalán. Tizenhárom pontban összegezte Gyurcsány az ellenzéki összeborulás célkitűzéseit. Bejegyzéséből többek között kiderül, hogy a szivárványkoalíció közös miniszterelnökjelölttel méreti meg magát a következő országgyűlési választásokon és az is, hogy a megállapodás szerint mind a százhat választókerületben közös egyéni képviselőjelöltet állítanak. Gyurcsány Ferenc a valóságtól elrugaszkodott posztjában azt is írja, hogy az ellenzéki pártok a teljes magyar nemzet érdekében végzik majd feladatukat, furcsa ezt a kijelentést olvasni egy olyan embertől, aki teljes erőbedobással kampányolt anno azért, hogy a határon túli magyarok megkapják a kettős állampolgárságot. A kamuvideókat és álhíreket terjesztő ellenzéki oldal vezére a sajtószabadság visszaállításáról is ír.
A közös listát állító pártok helyreállítják a sajtószabadságot, a tekintélyelvű rezsimekben tapasztalt hazug és gyűlöletkeltő pártpropagandát sugárzó közmédia helyett kiegyensúlyozott, minőségi közszolgáltatást teremtenek
— írja ezt az a politikus, akinek miniszterelnöksége idején a hazánkban működő médiumok jelentős többsége a baloldal kezében volt.
A közös listát állító pártok vállalják, hogy összetartó, igazságos és biztonságos társadalmat építenek, ahol a jogaikban megerősített dolgozók tisztességgel megélnek a munkájukból, a nőknek a férfiakkal azonos fizetés és megbecsülés jár, az idősek méltányos nyugdíjat kapnak, az állam mindenki számára garantálja a minimális létfeltételeket és a minőségi közszolgáltatásokat, és kiemelten támogatja a leszakadó térségek, régiók gyorsabb fejlődését
— ígéri mindezt az egykori miniszterelnök, akinek ámokfutása idején vérbe fojtották a jobboldali polgárok utcai demonstrációit, az ország a csőd szélén tántorgott, a munkanélküliség elképesztő méreteket öltött, az idősektől pedig elvonták azokat a juttatásokat, amelyeket az első Orbán-kormány odaítélt számukra.
    (Fb. - Pestisrácok.hu)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató