Visít a mérhetetlen Párbeszéd: Orbán Viktor és a járványkezelése megbukott

“A kormány felelőtlensége nem enyhíti, hanem erősíti a járvány terjedését” – írja a Párbeszéd az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják: “Egyáltalán nem csökken a halálozások száma, erre mit tesz Magyarország kormánya: felfüggeszti az eddig is elégtelennek bizonyult járványügyi korlátozást, és még csak nem is biztosítja az ingyenes tesztelési lehetőséget az embereknek.

Teljesen világos, Orbán Viktor és a kormány járványkezelése megbukott. Kásler Miklós szentbeszéde, Palkovics László esztrádműsora és a kormányfő fotelvideói felelőtlen és cinikus hozzáállásról tanúskodnak, miközben emberéletek vannak veszélyben.

A Párbeszéd felelős intézkedéseket vár el: követeljük az ingyenes tesztelés biztosítását, ahogy azt a Párbeszéd társelnöke, Karácsony Gergely főpolgármester teszi, továbbá az amúgy is végletekig leterhelt, a frontvonalban teljesítő egészségügyi és szociális szférában dolgozók valódi megbecsülését és béremelését.”

Forrás: MTI

Check Also

Karókkal esett egymásnak a kiccsalád, ketten életveszélyesen megsérültek

Két férfit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba, miután összeverekedett tíz ember Ózdon – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén …