2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Felzabálják egymást: Dévényi a Magyar Hang újságírója kritizálta Gyurcsányt, meg is lincselték virtuálisan

Megmondtuk? Igen! Legyilkolják egymást. Olyan virtuális lincselés kezdődött az ellenzéki oldalon, ahol Gyurcsányt kritizálni merik, hogy párja nincsen.     Semmi közünk Dévényi Istvánhoz, ugyanis ő a Magyar Hang újságírója. Bevállalt egy posztot, ami jól bemutatja, illetve a hozzá érkező kommentek, hogy Gyurcsány vezérüket védve, és az elvakult Orbán-gyűlölettől megvadult emberek, nem tűrik ha az ellenzék soraiból kritikát mernek megfogalmazni az ellenzék vezéréről, Feriről.    Dévényi az alábbiakat írta, szét is szedték az ellenzéki újságírót:        Very Feri Rehab Török Gábor: "Talán lehetett volna másképp, de a helyzet most az, hogy Gyurcsány Ferenc rehabilitációja nélkül jelenleg nincs esélye a kormányváltásnak, ezt egyértelműen ki lehet jelenteni." Hát, izé, szóval ez az újragondolás kezdődhetne azzal, hogy Gyurcsány Ferenc sokszorosan bocsánatot kér. Bocsánatot kér a kettős állampolgári népszavazás miatt. Aztán bocsánatot kér az őszödi beszédben bevallott elcsalt, elhazudott esztendőkért. Hogy kvázi néhány órán múlott Magyarország államcsődje. Aztán bocsánatot kér, amiért ezek után nem mondott le miniszterelnökként. Aztán bocsánatot kér az október 23-án parancsra azonosító nélkül tomboló rendőrökért. Aztán bocsánatot kér, hogy ezek után se mondott le. Aztán megnevezi a rendőri attak felelőseit. Aztán bocsánatot kér valamennyi nem kormánypárti szavazótól, amiért nem bírt kivonulni a közéletből, s ezzel a NER-t szilárdította. Így hirtelen...- írt a Dévényi a Magyar Hang újságírója Facebook-oldalán.  És, hogy mit kapott a nagy összefogósdi eredményeként ezért? Mutatjuk az elborult agyú kommentelőket:   -Egyetértek. De akkor kérjen bocsánatot az a több száz fideszes, és focihuligán is, akik a TV székháznál randalíroztak, kocsikat gyújtottak fel stb. És a tankot vezető idióták is kérjenek bocsánatot. De a legjobb lenne, ha mindenki mindenért bocsánatot kérne, ami '89 óta történt.
-A baj az, hogy a felsorolt kifogások egyike sem róható fel bűnnek. A teljes jogú állampolgársággal a fidesz látványosan visszaélt. Én ma sem értek vele egyet. Az öszödi beszédből csak az következtet hazugságra, aki azt nem olvasta (hallgatta) teljes egészében. A rendőri túlkapások meg nem miniszterelnöki parancsra történtek. Szóval, ha kivesszük a fidesz sulykoló propagandáját nem marad semmi.
Talán meg kellene keresni a saját gondolatainkat, és nem mindent beszopni a propagandából.
-Egy dologért kéne bocsánatot kérni mégpedig hogy nem rohad börtönben az egész 2006os gyujtogato csürhe és felbujtoik
-Demagóg baromságokért maga mikor kér bocsánatot? Ezt a megosztó marhaságot...
-Jogod van hülyének lenni és látom élsz is vele.
-Te mikor kérsz bocsánatot a sok hazugságert, amit össze irkaltál mint most.
-Szerintem közvetlenül azután megteszi, hogy Orbán bocsánatot kér bűneiért. Mert Orbánnak vannak bűnei. Gyurcsány sok mindent rosszul csinált. De például nem lopott. Nem tömte a haverjait.
-Oszinten hogy TE milyen egy rohadt mocskps szaralak egy Orsos himbilim bi szopoja vagy. Es ahogy latom hogy te degeneraltabb vagy atoll is aki az elmegyogy intezetbe ki van kotve de teged meg a ketrec sem fogadna be. Ugyanis ami hazugsagot itt ossze habratyoltal azt aki elhiszi az ugyan olyan birka mint te es elmehaborodott. Kezdem azzal TE drgeneralt hogy Gyurcsanynak nincs miert bocsanatott kerni mert az nem volt ilyen csurhe mont te es a mocskos tolvaly bsndad. Kezdem hogy egy mocskos hazudozo vagy mert Gyurcsanynak semmi koze a kettos allampolgarsaghoz. Csak igy kiragadok egy par mocskpt az irasodbol. Az allamcsodhoz semmi koze mert nem is volt mert Bajnai megalitotta. Aztan az oktoberi budos tombolast a te rohadt Fideszes fajtad hajtotta vegre es lehet hogy YTE is k0ztuk voltal. Es igy hirtelen egy szarhazi mocsok senkihazi vagy IRTA EZT NEKED TE F..SZ FEJ EGY AKKORI KISGAZDA KEPVISELO.
Több hozzászólást most nem mutatnánk be, aki szeretné az elolvashatja, beillesztjük Dévényi posztját. Egy dolog biztos, innen már senki nem tud menekülni aki az ellenzéket támogatja, az is összegyúrcsányozódott. Dévényit nem tisztünk megvédeni, ugyanakkor mindenképp figyelemre méltó, hogy ő meg merte lépni ezt a posztot, hogy szemléltesse azt amit egy éve mondunk. Kivégzi őket Gyurcsány és az elvakult Orbán-gyűlölet.
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató