2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Felébredt a kómából az Újpesten megkéselt rendőr

Felébresztették a mélyaltatásból pénteken azt a rendőrt, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett csütörtökön Újpesten, amikor egy hatósági intézkedés alá vont férfi megkéselte – írta Facebook-oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). A hatóság tájékoztatása szerint az őrmester a körülményekhez képest jól van, amikor eszméletéhez tért, az első kérdése az volt, hogy mikor mehet dolgozni. A fiatalember mellett felébredéséig végig ott volt a járőrtársa, az a huszonhárom éves rendőrnő, aki lelőtte a késes támadót. [caption id="attachment_93754" align="alignnone" width="700"] Budapest, 2020. december 24.
Rendõrségi helyszínelõk 2020. december 24-én egy IV. kerületi társasház elõtt, ahol egy rendõr lelõtte a járõrtársa életére törõ férfit. A késes támadó a helyszínen meghalt, a sérült rendõrt kórházba vitték.
MTI/Mihádák Zoltán[/caption] Mint ahogyan arról a beszámoltunklelőtte a járőrtársa életére törő férfit egy rendőrnő Újpesten csütörtökön reggel, a késes támadó a helyszínen meghalt, a sérült rendőrt kórházba. A rendőrségre egy IV. kerületi, Kassai utcai társasház lépcsőházában hangoskodó férfiről tettek bejelentést reggel fél hét után. Gál Kristóf, az ORFK szóvivője rövid sajtótájékoztatóján azt mondta: a támadó egy harmincöt éves délegyházi férfi volt, egy fiatal, huszonhárom eszetndős éves rendőrnő lőtte le. A rendőrnő megmentette társa életét – hangsúlyozta Gál Kristóf.Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség folytat vizsgálatot, annak elsődleges eredménye szerint a rendőrnő fegyverhasználata arányos és indokolt volt.Forrás: Pestisracok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató