Megvadult migránsok porig aláztak egy szerb nőt a bevándorlóközpontban – Videó

A nyugat-szerbiai Lajkovac közelében levő Bogovađa befogadóközpontban elhelyezett (kizárólag fiatal férfi) migránsok minap súlyos incidenst okoztak.

Miután a fékevesztett migrációt támogató és a bevándorlók kényelmét és privilégiumait biztosító szerb Menekültügyi Főbiztosság 34 éves női hivatalnoka véletlenül rálépett az iszlám lábtörlőre (vagy ha finomak akarunk lenni: muszlim imaszőnyegre), a bevándorlók dühöngni, tombolni kezdtek.

A kedélyek lecsillapítása érdekében a nő beleegyezett abba a megaláztatásba, hogy megcsókolja a “megszentségtelenített” rongydarabot.

Az ezzel megelégedett migránsok “allahakbarozni” kezdtek.

Miután a közösségi hálón keresztül sokan láthatták az esetet, a szerb rezsim ezt már nem vehette félvállról.

A rendőrség (a látszat kedvéért?) előállított két kiskorú afgánt, holott egyértelmű, hogy sokan (talán a befogadóközpont komplett “lakossága”) részt vettek az incidensben, s ennélfogva

 

alighanem a tömeges kitoloncolás lenne az egyetlen logikus megoldás.

Valószínűsíthető azonban, hogy a két előállított delikvens rövidesen szabadlábra kerül. Sajnos az sem kizárt, hogy a megalázott nő is folytatja majd eddigi tevékenységét.

Az egyik mellékelt videófelvételen az említett incidens tekinthető meg, a másik pedig a lajkovaci befogadóközpontban uralkodó légkört tükrözi.

 

Forrás: Délhír

Check Also

Összejöhet a Brexit-megállapodás

Megkezdte az Európai Bizottság a Brexit-megállapodás gyors elfogadási folyamatának megszervezését, hogy azt január 1-től alkalmazni …