2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

DK: Magyarországon nagyon nagy baj van, pánikkormányzás van

A Gyurcsány-párt szerint miközben Európa legtöbb országában már elindult a tömeges oltás vagy legalábbis a küszöbön van, az Európai Unió pedig elvégezte a munka oroszlánrészét, a vakcina bevizsgálását, engedélyezését, berendelését és szállítását, a magyar kormány "szokás szerint nem csinál semmit".Szerintük egyelőre nem tudni, hogy kik, mikor, hol és kit fognak oltani, hiszen a Nemzeti Népegészségügyi Központ oldalára feltöltött konkrétumok nélküli "sajtpapír minden, csak nem oltási terv".
"Az Orbán-kormány oltási terve egyelőre olyan, mint Columbo felesége: hallani hallunk róla sokszor, de látni még soha senki sem látta" - fogalmaznak.
"A Demokratikus Koalíció magyarázatot követel a kormánytól: miért van az, hogy bár már 2021 van, de még mindig nincs nyilvános oltási terv? A DK tudni akarja, hogy mikor lesz végre kész és mindenki számára nyilvános legalább az oltási terv! Tudjuk, hogy ha a járvány kezeléséről van szó, akkor az Orbán-kormány nem büszkélkedhet tettekkel. Ez a pánik, a kapkodás és a semmittevés kormánya, nem pedig a tetteké. De legalább a terveket lássuk, hogy hogyan szándékoznak beoltani több millió embert. Mert ha a pánikkormány már arra is képtelen, hogy összerakjon egy oltási tervet, akkor Magyarország nagyon nagy bajban van" - áll a párt közleményében.  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató