2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Hadházy ismét kamu fotókkal hergeli az embereket

A független politikus újabb hazugságokkal lázít. A politikus mostanában a kórházakra van ráállva...Hadházy a Korányi Kórházról osztott meg fotókat a Facebookon.
  Néha néhány kép többet mond, mint egy órás Orbán-litánia a Kossuth Rádióban.
- írja a bejegyzésében a lódoktor.Még van pofája odaírni, nem is biztos benne, hogy valódiak a felvételek...
 Meggyőződni nem tudok a képek hitelességéről, hiszen még országgyűlési képviselőként sem engednek be a kórházakba, de akitől kaptam, elég hiteles forrásnak tűnik számomra. Ezen kívül tavasszal bentről is láthattunk döbbenetes képeket a kórházból. 
Egy normális ember sem gondolná, hogy ezen a részen ápolnának embereket. Főleg nem Covidos betegeket. De, Hadházy megosztja és kb 10000 ember lájkolja azt, illetve osztogatják. Hadházy hazugságaival ellentétben a valóság: ezek régi képek, tavaly tavasszal megkezdődött a B es J épület-is- felújítása. Itt nincsenek covidos betegek,más a protokoll. Hiába kelti a pánikot kamu információkkal. A rémhírterjesztést a törvény bünteti, remélhetőleg Tényi úr is olvassa ezt a bejegyzésünket...Ami a vacsorát illeti,megfelel a standardnak, van elég kalória benne. A nagy oknyomozónak csak meg kellett volna keresni az intézmény honlapját: KATT IDE!
Új, a koronavírus-betegek ellátását szolgáló részleggel bővült az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet. Az 550 négyzetméteres épület teljes körű felújítása 360 millió forintból valósult meg, a felújított részlegen négy intenzív terápiás kórtermet és öt rehabilitációs kórtermet alakítottunk ki. Célunk, hogy minél korszerűbb feltételeket biztosítsunk a gyógyulásra váró betegeknek.
Van másik link is. KATT IDE!Tehát, ez a baromállat egy májusi cikkre hivatkozott, miközben felújították a kórházat... Gratulálunk!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató